Seçim çalışmaları kapsamında Buca’de her kesimle bir araya gelen Ak Partili Belediye Başkan Adayı Mustafa Arslan, haftasonu mesaisini sporcularla sürdürdü. Antalya’da yapılacak olan Türkiye Şampiyonası öncesinde Uğur Spor Kulübünü ziyaret eden Arslan, hem sorunlarını dinledi hem de Renkli görüntülerin yaşandığı ziyaret sırasında sporculara destek sözü veren Başkan Adayı Arslan, “ Sizden büyük başarılar bekliyoruz. Siz Bucamızın gururusunuz” dedi. Kulüp sporcularından Avrupa Şampiyonu Yusuf İslam Parmanbek’i de başarılarından dolayı tebrik eden Arslan, “İslam’ı madalyalarından ve başarılarından tanıyoruz. Başarılı bir gencimiz. İslam’ın önü açık, Bucamızı da bu spor dalında da er zaman en iyi şekilde temsil ediyor” dedi.

SPORA DESTEK DE BELEDİYEMİZİN İŞİ
Uğur Spor Kulüp Başkanı ve Antrenörü Selim Ören ise mevcut belediye yönetiminin kendilerine destek olmadığı gibi başarılarına ortak olmaya çalıştığını ifade ederek, “Örneğin Antalya’daki turnuvaya daha fazla sporcumu götürmek isterdim. Fakat maddi olanakların kısıtlı olması ve mevcut belediyenin bizi desteklememesi nedeniyle sadece 6 sporcumu götürebiliyorum. Umarım siz başkan olursunuz da daha fazla sporcu kendini gösterme imkanı bulur” diye konuştu.
Arslan, sporu önemsediğini ve Buca’da daha fazla gencin sporla ilgilenmesini istediğini belirterek, “Az bir zaman kaldı. Gençler sporu severek yaptığı sürece biz de onlardan desteğimizi esirgemeyeceğiz. Gençleri kötü alışkanlıklardan korumanın en etkili yolu gençlerimizi spor'a yönlendirmektir.” diye konuştu.

BUCALI ESNAF DERTLİ
AK Parti Buca Belediye Başkan Adayı Mustafa Arslan, haftasonu mesaisi kapsamında Göksu Mahallesi esnafını da ziyaret etti. Mahalle ziyaretinde bir kıraathanede hemşerileri ile bir araya gelerek onların isteklerini ve Buca’ya ilişkin taleplerini dinledi.
Buca’da yaşayan bir insan olarak, ilçenin her türlü sorunundan haberdar olduğunu da belirten Arslan, “Ben yıllardır Buca’da aynı problemleri konuşuyorum, değişen hiçbir şey yok! Halkımızın kendilerini ve çocuklarının geleceğini düşünerek bir karar vermesi gerekiyor. Konu partilerle yada ideolojilerle ilgili değil. Hangi partiye mensubiyetine bakmayın, kim Buca için daha fazla hizmet üretir, kim ilçenin sorunlarını çözer, buna bakın. Sizler kullanacağınız oyun kıymetini bilirseniz, o kıymetli oylarınızla gelecek kişi de hakkını vermek için geceli-gündüz çalışır. Buca’nın çözülemeyecek sorunu yok, sadece biraz çalışkan bir başkana ihtiyaç var” diye konuştu.

Ailesi ile birlikte yıllardır Buca’da yaşadığını söyleyen Arslan, buradaki sorunların farkında olduğunu ve bu sorunların çözümü için projelerinin hazır olduğunu söyledi.