Halil İbrahim GÜLER / GÜNDEME BAKIŞ- AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, 50 kişilik yönetim kurulu üyeleri açıkladı. Kadın kontenjanından 13 kişinin yer aldığı listede; en genç isim 1996 doğumlu Nur Çümen oldu. Çümen AK Parti İzmir’de en genç yönetim kurulu üyesi olarak dikkat çekti.

PARLAK BİR EĞİTİM HAYATI
Gündeme Bakış'a konuşan Çümen, “1996 İzmir doğumluyum, Menderes’te yaşıyorum. Dokuz Eylül Üniversitesi Uluslararası son sınıf öğrencisiyim. Başarılı bir öğrenciyim, şuana kadar her dönem dekanlık başarı belgesi aldım. Bir ay sonra da bölümünden dereceyle mezun olacağım. İngilizce ve Rusça biliyorum” diye konuştu.

SİYASETLE BÜYÜDÜM
Babasının (Hasan Çümen) Menderes’te aktif siyaset yaptığını ve bundan dolayı küçük yaştan itibariyle siyasetle iç içe olduğunu kaydeden Çümen, kendisini okuyarak da geliştirmeye çalıştığını dile getirdi. Çümen, “Bölümüm gereği iç ve dış politika ile ilgili bir çok makale okudum. Artık düşünsel olanı eylemsel olarak faaliyete geçirme vaktimin geldiğini düşünerek siyasete atıldım. Ben her zaman siyasetin içerisinde var oldum. Babam uzun yıllardır Menderes’te yerel siyasette yer aldı. Siyasetle büyüdüm diyebilirim” dedi.

YÖNETİMDE YER ALACAĞIMI TAHMİN ETTİM
Çümen konuşmasını şu şekilde sürdürdü:

“Eyüp Kadir İnan Başkanımız genç isimlerin yönetim kadrosunda yer alacağını söyledi. Kendisiyle konuştuktan sonra yönetim kurulunda yer alabileceğimi tahmin ettim. 1,5 yıldır gençlik kollarında gençliğinin ruhuna hakim Sayın Eyüp Kadir İnan ile çalışma fırsatım oldu. Dış ilişkiler komisyonu üyesi oldum. Şimdi de Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan ile Sayın İl Başkanımız Kerem Ali Sürekli’nin tensipleriyle ana kademe yönetim kurulu üyesi seçildim ve en genç yönetim kurulu üyesi oldum.”

GENÇLERİ ANA KADEMEDE EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİM
İzmir gençlerini ana kademede en iyi şekilde temsil edeceğini belirten Çümen, “Cumhurbaşkanımız bizlere Türkiye gençlerini, ülkemizi 2023, 2053, 2071 hedeflerini emanet etti. Bizim de üstümüze düşen dün olduğu gibi, bugün, yarın nerede olursak olalım, bu kutlu davayı emanetini hakkıyla taşımak olacaktır. İzmirli bir genç olarak, bilgi ve birikim ve dinamiğimle İzmirli gençleri ana kademede en iyi şekilde temsil edeceğime inanıyorum” dedi.