Halil İbrahim GÜLER/ GÜNDEME BAKIŞ- Türkiye’de 23 Haziran Pazar günü yapılacak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimine odaklanmış durumda. AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, İstanbul Büyükşehir Belediyesi başkanlığı koltuğuna oturmak için kampanyasına hız kesmeden devam ederken, İzmir teşkilatı da seçim için yoğun bir mesai harcıyor. Bu kapsamda AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ve yönetimi İstanbul'a giderek Yıldırım için seçmenden oy istiyor.

İSTANBUL’UN SANA İHTİYACI VAR
AK Parti İzmir İstanbul seçimlerinde katılımın fazla olması için atağa geçti. İzmir’de köprülere, billboardlara Yıldırım’ın afişleri asıldı. Afişlerde İzmir’den İstanbul’a gidip sandıkta oy kullanılacak seçmen için otobüs kaldırılacağı belirtildi. Afişlerde İstanbul’a gidecek seçmenin bilgilendirilmesi için irtibat numaraları da yer alıyor. Afişlere “İstanbul’un sana ihtiyacı var” ifadesi kullanıldı.

AK Parti İzmir İl Başkanlığı binasının ön cephesine de Yıldırım’ın fotoğrafının bulunduğu dev bir afiş asıldı. Afişe “ Her zaman yanındayız” yazıldı.