Halil İbrahim GÜLER/ GÜNDEME BAKIŞ- AK Parti Türkiye genelinde başlattığı “Gönül Seferberliği” tüm hızıyla devam ediyor. AK Parti İzmir İl Başkanlığı yıl sonuna kadar 84 bin üye hedefini önüne koydu. Şimdiye kadar partiye katılanların sayısı yüzleri güldürdü.

EN ÇOK YENİ ÜYE KARABAĞLAR’DA
AK Parti İzmir Teşkilatının seçmen üzerinde uyguladığı yakın markaj sonucu 1 Haziran’dan itibaren partiye 17 bin 259 üye kaydı yapıldı. En çok kayıt yapılan ilçeler arasında listenin ilk sırasında 2 bin 592 bin ile Karabağlar yer aldı.  İkinci sırayı bin 472 ile Menemen alırken, üçte ise bin 272 üyeyle Torbalı bulunuyor.  Çiğli bin 241, Gaziemir bin 200, Kemalpaşa 686, Bergama 580, Selçuk 500, Seferihisar 297,  Beydağ ise 125 üye kayıtıla ilk 10’a giren ilçeler oldu.   

HAZİRAN’DA BİRİNCİLİĞİ BEYDAĞ ALDI
Nüfus yoğunluğuna göre üye kayıt ortalamasında Haziran ayının birincisi Beydağ olurken, Menemen ikinci, Torbalı üçüncü, Kemalpaşa dördüncü, Bergama ise beşinci sırada yer aldı. 

TEMMUZ’DA EN BAŞARILI SELÇUK
Temmuz ayında ise en başarılı ilçe olarak Selçuk birinci yer aldı.  İkinci Menemen, üçüncü Gaziemir, dördüncü Beydağ, beşinci ise Torbalı oldu.