Halime ERDOĞAN / GÜNDEME BAKIŞ - AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sosyal medya üzerinden“Gönüllüyüz, 83 milyonun kapısını çalmaya, derdine ortak olmaya, sorunlarına çözüm bulmaya, milletimizin umudu olmak, umudu olanların yanında durmak için gönüllüyüz. Birlikte daha büyük Türkiye için gönül seferberliği başlıyor” cümleleriyle yaptığı “Gönül Seferberliği” çağrısı AK Parti İzmir Teşkilatını harekete geçti. AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli öncülüğünde İzmir genelinde tempolu bir çalışmaya başlayan teşkilatlar partiye yeni üye kazandırmaya devam ediyor. İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ilçeleri gezerek vatandaşın, esnafın, sivil toplum örgütlerinin talep ve sorunlarını dinliyor. İlçe Başkanlıkları belli noktalara kurdukları “Gönül Seferberliği” masalarında ve kapı kapı dolaşarak partiye yeni üye kazandırıyor.

“12 BİN BEŞ YENİ ÜYE YAPILDI”
Yeni normalle başlatılan “Gönül Seferberliği” kapsamında tempolu bir sürece giren AK Parti İzmir teşkilatının çalışmalarına İzmir Milletvekilleri de eşlik ediyor. İzmir’de çalınmadık kapı bırakmamayı hedefleyen AK Parti İzmir İl Başkanlığı geçtiğimiz Haziran ayından  bu yana 12 bin 500 yeni üyeyi partiye kaydetti.

HEDEF 86 BİN YENİ ÜYE!
İzmir'de 401 bin 367 üyesi bulunan AK Parti İzmir Teşkilatı, yıl sonuna kadar bu sayıyı 86 bin artırarak hedefini 487 bin 367 seçmen olarak belirledi.