Halil İbrahim GÜLER / GÜNDEME BAKIŞ – İzmir’de AK Parti teşkilatı yerel seçimlere iddialı bir şekilde hazırlanıyor. AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül’ün başkanlığında Menderes’te kampa giren il yöneticileri, ilçe başkanları, kadın ve gençlik kolları başkan ve yöneticilerinin olduğu yaklaşık 250 partili üç günden bu yana farklı konularda profesyonellerden eğitim aldı.

STRATEJİ VE ÖZEL GÖRÜŞMELER
Yarın sone erecek olan kampta ayrıca İzmir’de izlenecek yol haritası ve adaylarla ilgili değerlendirmeler yapıldı. İl Başkanı Şengül’ün kamp sürecince ilçe başkanlarıyla birebir görüşerek yerel seçimlere yönelik düşüncelerini aldı. Kampta belediye başkanları da hayata geçirdikleri projeleri parti yöneticilerine anlatarak bir anlamda 5 yılın hesabını verdi.

EĞLENCELİ DAKİKALAR!
Kampta, toplantı dışında parti yöneticileri farklı etkinliklere katıldı. Kimi halı sahada maç yaparken kimi de masa tenisi oynayarak stres attı. Son olarak Şengül’ün fotoğraf makinesini alarak partilileri fotoğrafladığı anlar partililer tarafından sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Şengül’ün usta bir fotoğrafçı gibi çeşitli açılardan çektiği fotoğraflar beğeni topladı.