Halime ERDOĞAN / GÜNDEME BAKIŞ - AK Parti'nin İzmir'de güçlü olduğu ilçelerin başında gelen Karabağlar'da istifa şoku yaşanıyor. Bir süredir teşkilatla ve yönetimin bazı kademesindeki isimlerle problem yaşayan AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı İrfan Doğrucan'ınistifa ettiği kulislere bomba gibi düştü. Gündeme Bakış'ın partinin üst yöneticelirenden edindiği bilgiye göre; Doğrucan görevini bırakma talebini İl Başkanı kerem Ali Sürekli ile Teşkilat Başkanı Nail Kocabaş'a ilettiği öğrenildi. 

TEKRAR KONUŞULACAK!
Sürekli ve Kocabaş'ın Doğrucan'la önümüzdeki hafta bir kez daha görüşüp istifa durumunu istişare edeceği öğrenildi. Doğrucan'ın yakın çevresine, "İşlerim çok yoğun. İşime ve ev hayatıma konsantre olmak istiyorum" dediği belirtildi. Doğrucan'ın istifa konusunda ısrarcı olduğu bildirildi. 

PARTİ HAREKETLENDİ
AK Parti Karabağlar'daki bu flaş gelişme sonrası partide büyük bir hareketlilik başladı. Birçok partili, "Yeni ilçe başkanı kim olacak?" diye birbirine sormaya başlarken, ilçe başkanlığı için şimdiden kulis yapmaya başlayanlar olduğu öğrenildi. Sürekli'nin bu konudaki tavrının ne olacağı ise merak konusu.