GÜNDEME BAKIŞ (Kulis Haber) –AK Parti, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve ilçe başkan adaylarını belirlemek için hummalı bir çalışma yürütüyor. AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül ilçelerde araştırma yaptırırken, AK Parti genel merkezin önümüzdeki günlerde saha çalışması yapacağı bildirildi.

KULİSLERDE KONUŞULAN İSİMLER
Parti kulislerinde İzmir Ticaret Odası Başkanı Mahmut Özgener, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, AK Parti MKYK Üyesi ve İzmir Milletvekil, AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, AK Parti eski İl Başkan Yardımcısı, iş insanı Aziz Demir'in isimleri kulislerde konuşuluyor.

SOYLU İSMİ GÜNDEME GELDİ
Gündeme Bakış’ın edindiği bilgiye göre, parti genel merkezinde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun İzmir’den aday gösterilebileceği konuşuldu. Bu iddia parti kulislerinde adeta bomba etkisi yarattı. Doğru Yol Partisi’nde önemli görevler alan, Demokrat Parti Genel Başkanlığı görevinde bulunan Soylu’nun bir zamanlar merkezin sağın kalesi olan İzmir’e uygun bir aday olabileceği belirtiliyor.