İzmir'in kaybedecek vakti olmadığını belirten Nasır, yıllardır İzmir'in iş ve ticaret hayatının içinde olduğunu, kentin sorunlarını çok iyi bildiğini dile getirdi.

Milletvekili seçildikten sonra kentin gerçek potansiyelini ortaya çıkaracak çözümleri yaşama geçirebilmek için ayrı bir ofis açacağını kaydeden Necip Nasır, “Çocukluğumdan bu yana İzmir'deyim. Bütün hayatım İzmir'de geçti. Burada para kazanıyorum ve yatırım yapıyorum. Kente olan vefa borcumu ödemek için var gücümle çalışacağım. İzmir'in kaybedecek vakti olmadığını düşünüyorum. Seçim çalışmaları kapsamında İzmir'i sokak sokak geziyorum. Hep halkın teveccühü ile karşılaşıyorum. Aldığımız tepkiler çok iyi. AK Parti halkın partisidir. Bunu da 16 yıllık iktidarı boyunca verdiği hizmetlerle göstermiştir. 24 Haziran seçimi Türkiye için çok önemli bir dönüm noktasıdır. Bunlara dayanarak söylüyorum ki; vakit artık İzmir vaktidir”

İMAR BARIŞI MÜLKİYET SORUNLARINI ÇÖZECEK
İzmir'in yaşadığı en büyük sıkıntıların başında şehir planlaması ve kentsel dönüşüm konusu geldiğini belirten AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Necip Nasır, bu sorunların çözümünün doğru ve gerçekçi planlamadan geçtiğini söyledi.

Kamuoyunda, "İmar Barışı" olarak bilinen ve 13 milyon konutun imar ve iskan sorununu çözecek olan Yapı Kayıt Belgesi hakkında bilgi veren Nasır sözlerine şöyle devam etti: "İmar barışı Cumhuriyet tarihinin en önemli işlerinden birisidir. İmar barışı, mülkiyet sorununu çözerek yerel yönetimler tarafından yapılacak planlamalar ile sosyal donatı alanları ile yaşanılabilir depreme dayanıklı, kimlikli kentler oluşturulmasının önünü açacaktır. İmar barışı ile vatandaşın yapısı legal hale gelecektir. Elektrik, suyu var ama yapısı legal görünmediği için mülkiyet sorunu vardı. Bu sorun ortadan kaldırılmış oldu”