GÜNDEME BAKIŞ – ÖZEL – İkisinin de ikinci isimleri Lütfi…İkisi de doktor…Aralarında 6 yaş var. Büyük olan aynı zamanda CHP Aydın Milletvekili Metin Lütfi Baydar, ortopedi ve travmatoloji uzman kardeşi Çetin Lütfi Baydar ise adli tıp uzmanı.

İYİ PARTİ’Yİ TERCİH ETTİ
Prof. Dr. Çetin Lütfi Baydar, bu dönem İYİ Parti İzmir 2. Bölgeden milletvekili aday adayı oldu. Abisine ve CHP’ye büyük saygısının olduğunu anlatan Çetin Lütfi Baydar, “Ağabeyim bizim ailemizin gurur kaynağı. Herkesin kendisine ait bir dünya görüşü var. Ben Meral Akşener’in liderliğine inandım ve İYİ Parti’de siyaset yapmaya karar verdim. Gençliğimin geçtiği İzmir’den milletvekili aday adayı oldum. Abimin de benim de amacımız ülkemize hizmet etmek” dedi.

VAKALAR ÇOK ARTTI
Adli tıp profesörü olduğunu belirten İYİ Partili Baydar, “Gazetelerin genellikle 3. sayfalarında yer alan raporlama bölümünde yer alan birimde çalışıyorum. Birçok olaya yakından vakıfız. Son sekiz yılda eroin kullanımında müthiş bir artış var.  Gençlerimizin, çocuklarımızın bu belada kurtulması gerekiyor” dedi.