GÜNDEME BAKIŞ – İzmir’in en renkli seçimi hiç şüphesiz Torbalı’da olacak. CHP’de ilçe başkanlığı yapan ve PM kararıyla Belediye Başkan adayı gösterilen Övünç Demir’in en güçlü rakibi eniştesi AK Parti’nin Torbalı Özgür Erman Çağlar olacak.

ENİŞTE KAYINÇO REKABETİ

CHP’li Demir’in kız kardeşi ile evli olan Çağlar; Demir’in eniştesi. Seçimde enişte-kayınbirader rekabeti seçimi daha da renkli hale getirecek. Her iki aday sahada birbirlerini kıyasıya eleştirecek, ancak zamanı geldiğinde aynı sofrada ‘akraba’ yemeği yiyerek siyasetin rekabetçi tarafını bir kenara bırakacaklar.  

Siyaset Bilimci Tosun CHP’deki gelişmeleri değerlendirdi: Partililer Gümrükçü-Güç müdahalesine odaklandı!
Siyaset Bilimci Tosun CHP’deki gelişmeleri değerlendirdi: Partililer Gümrükçü-Güç müdahalesine odaklandı!
İçeriği Görüntüle

Öte yandan CHP’li Çağlar'ın ablası AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya ile evli. AK Partili Kaya da Çağlar'ın eniştesi.