Ekvador Ulusal Risk Yönetimi Sekreterliğinden yapılan açıklamada, Chimborazo eyaletine bağlı Alausi kasabasında yaşanan heyelanda, yeni cesetlerin tespit edildiği belirtildi.
Felakette yaşamını yitirenlerin sayısının 65'e çıktığı, kayıp kişilerin halen olma ihtimali nedeniyle bir süre daha arama çalışmalarının süreceği ifade edildi.
Toprak kayması nedeniyle 163 evin zarar gördüğü, 60 evin tamamen yıkıldığı, 56 kişinin de hayatını kaybettiği açıklanmıştı. Bu süre içerisinde onlarca ailenin de evsiz kaldığı görüntülere yansımıştı.
Yerel basında çıkan haberlerde, bölgedeki dağda bir süredir çatlaklar oluştuğu ve bunun da heyelanı tetiklediği iddia edilmişti.
Toprak kayması sonucu ölenlerin sayısı 65'e çıktı
Güney Amerika ülkesi Ekvador'da, 27 Mart'ta meydana gelen toprak kaymasında hayatını kaybedenlerin sayısının 65'e yükseldiği bildirildi.
Yorumlar
Trend Haberler
Tugay'dan yeni yıl öncesi müjde üstüne müjde: Bir sonraki istasyon Güzelbahçe, Seferihisar ve Urla!
İzmir'de 4 ilçe susuz kalacak: İşte mahalle mahalle su kesintileri!
İzmir'de 7 ilçe susuz kalacak: İşte mahalle mahalle su kesintileri!
İzmir'de 3 ilçede sular akmayacak: İşte mahalle mahalle su kesintileri!
Ünlü oyuncudan tepkilere yanıt: Adamlar bana çullanmıyor!
İzmir'in o ilçelerinde sular akmayacak: İşte mahalle mahalle su kesintileri!
Gülşah Durbay ile Ferdi Zeyrek’in son görüntüleri: Bir karede iki acı!
Sendika ile Büyükşehir arasında yeni kriz: Mahkemelik oldular!





