GÜNDEME BAKIŞ - TFF 1. Lig'den Süper Lig 'e yükselecek son takımın belli olacağı Play-Off etabında finalistler belli oldu. İlk maçta İstanbulspor'u 3-2'yle geçerek avantaj sağlayan Altay, deplasmanda da rakibini Deniz Kadah'ın golüyle avladı, 6. kez mücadele ettiği Play-Off'ta 3. kez finale kaldı.

KIRMIZI ŞEYTANLARIN TARİHİ ZAFERİ
Samsunspor ve Altınordu play off’larda final biletini almak için karşı karşıya geldi. Mücadele 2-2 sona ererken Altınordu adını finale yazdırdı. Kırmızı şeytanlar genç kadrosuyla adeta destan yazdı. Altınordu 51 yıl sonra Süper Lig'in kapısına dayandı. 

HENÜZ AÇIKLANMADI
Futbol Fedarasyonu Süper Lig’in son bileti için oynanacak final maçının hangi şehirde olacağını hünez açıklamadı. İzmirliler sosyal medyadan, “İzmir’in finali İzmir’e yakışır” çağrısında bulundu.

SOYER: FİNAL İZMİR'DE OYNANSIN
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, "Bugün günlerden İzmir! İzmir'den bir takımı daha Süper Lig'e gönderiyoruz! Altay'dan sonra Altınordu da finale yükseldi. Şimdi bir arzumuz var. Final İzmir'de oynansın" dedi.

İDUĞ: FİNAL BORNOVA'YA YAKIŞIR
Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ ise, "Stadımızın uğuru devam ediyor. Bu sezon Bornova Aziz Kocaoğlu Stadımızda misafir ettiğimiz İzmir’in iki güzide takımı Altay ve Altınordu Playoff Final maçında karşılaşacak. Başarılar dilerim şimdiden.Göztepe’mizden sonra bir takımımızı daha Süper Lig’e uğurluyoruz.Final Bornova'ya yakışır. İki takımımız da lig maçlarını burada oynadı" dedi.