Mistral Carrera olarak Altay Spor Kulübü ile işbirliği yaptıklarını söyleyen Mistral Carrera Genel Müdürü Mert Üstüner, İzmir’in en köklü kulüplerinden olan Altay Spor Kulübü’nün yarışmacı takımlarına katkı sunmaktan mutlu olduklarını ifade etti. Daha önce Erkek ve Kadın A Futbol takımlarını ağırladıklarını söyleyen Üstüner, “Şimdi de kadın voleybol takımına kapılarımızı açtık. Sezon öncesi yoğun şekilde bir antrenman dönemi geçiren Altaylı kadın voleybolcular, salon antrenmanlarını Mistral Carrera’da yapacak. Sezonda kendilerine başarılar diliyoruz” dedi.

Hedef Birinci Lig

Altay Spor Kulübü Voleybol Takımları Baş Antrenörü Serbay Kos, Altay’ın voleybol serüvenini 1922 yılında başladığını, yüzüncü yılda bir lig takımı kurarak bu serüveni sürdürme kararı aldıklarını söyledi. 2017 yılından beri yürüttükleri çalışmalarla altyapıyı güçlendirdiklerini söyleyen Kos, “Genç dinamik bir kadro oluşturduk. Bu sene Türkiye Kadın Voleybol ikinci liginde mücadelemize başlıyoruz. Hedefimiz playofflara kalarak birinci lige çıkmak. Bunu başaracağımıza inanıyorum” dedi.

Mistral Carrera’nın kendilerine verdiği desteğin anlamlı olduğunu ifade eden Kos, “İlk çalışmamızı Mistral Carrera’da yaptık. Çalışma imkanları ve donanımları çok güzel. İzmir’in yoğun sıcağında serin bir ortamda antrenman yapıyoruz, sezon açılışına kadar fitness antrenmanlarımızı Mistral Carrera’da yapacağız, kendilerine verdikleri bu destekten dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.