GÜNDEME BAKIŞ- Mersin'de düzenlenen Artistik, Ritmik, Aerobik Cimnastik Akdeniz Gençler Şampiyonası'nda, Türkiye organizasyonu 4 altın, 6 gümüş, 3 bronz madalyayla tamamladı. İzmir Büyükşehir Belediyespor sporcusu 17 yaşındaki Altan Doğan Artistlik Cimnastik Paralel Alet bölümü Altın Madalya kazandı.

Cem Bakioğlu Anadolu Lisesi öğrencisi Doğan, Ağustos ayında gerçekleştirilecek Avrupa Şampiyonası’nda altın madalya sevincini yeniden yaşamak istiyor.
ÇOK MUTLUYUM Altın madalya aldığı için çok büyük sevinç yaşadığını kaydeden Doğan, hedefinin başarısını devam ettirmek olduğunu söyledi. Doğan, “Takım olarak ilk gün üçüncü oldu. İkinci gün de alet hünerlerinde paralelde ben birinci oldum. Bundan bir ay öncesinde Okullar Arası Dünya Şampiyonası’nda takım olarak ikinci olmuştuk. Geçen aralık ayında Mısır’da yapılan yarışmada halka bölümünde birinci olmuştum. O da uluslar arası bir yarışmaydı. Paralel benim iyi olduğum bir alet. Bu kadar çalışmanın sonrasında alınan başarı beni çok mutlu etti. Bunun yanında ailemi, İzmir’e madalya getirmem çok büyük sevinç kaynağı oldu. Önümüzdeki Ağustos ayında Avrupa Şampiyonası yapılacak. Bunun için de aralıksız bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Burada da altın madalya alıp, İzmir’in göğsünü kabartmak istiyorum. Bu süreçte ailem, okulum, kulübüm ve İzmir Büyükşehir Belediyesi çok destek oldu. Kendilerine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.