Hava şartları nedeniyle İzmir'e gelememesi nedeniyle ertelenen 21. hafta mücadelesinde Çaykur Rizespor, Göztepe ile karşı karşıya geldi. Gürsel Aksel Stadı’nda oynanan ve Mustafa Öğretmenoğlu’nun düdük çaldığı karşılaşma İzmir ekibinin 2-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

İlhan Palut'un takımına 3 puanı getiren goller 56'da Berkan Emir ve 61'de Stefano Napoleoni kaydetti. Bu sonucun ardından 37 puana yükselen 3 maç sonra galibiyet aldı ve 8. sırada yer aldı. 7 maçtır 3 puan hasreti çeken Çaykur Rizespor ise 25 puanla 16. sırada kaldı, ateş hattından kurtulma fırsatını kaçırdı.

Maçtan dakikalar:

5. dakikada Castro'nun ceza sahası dışından sert şutunda, meşin yuvarlak savunma oyuncularına çarpıp kornere çıktı.

38. dakikada sol çapraz pozisyonda topla buluşan Soner Aydoğdu'nun kaleye gönderdiği topu kaleci Gökhan Akkan kontrol etti.

Müsabakanın ilk 45 dakikalık bölümü 0-0 sona erdi.

56. dakikada Göztepe öne geçti. Berkan Emir, orta sahadan aldığı topla bir süre ilerledikten ceza sahasında şutunu çekerken, savunmada Talbi'ye de çarpan top filelerle buluştu: 1-0.

61. dakikada Göztepe farkı 2'ye çıkardı. Castro'nun pasıyla ceza alanı içinde topla buluşan Napoleoini'nin sol çaprazdan şutunda, meşin yuvarlak ağlara gitti: 2-0.

70. dakikada ceza sahası önünde kazanılan serbest vuruşu kullanan Boldrin'in şutunda, kaleci Beto meşin yuvarlağı uzaklaştırdı.

Müsabaka Göztepe'nin 2-0 üstünlüğüyle sona erdi.