Twitter'da hesap askıya alınmalarıyla ilgili şu bilgi bulunuyor:

"Twitter'da kullanıcılar için güvenli bir ortam sağlamak amacıyla Twitter Kuralları'nı ihlal eden hesapları askıya alabiliriz. Askıya alınmanın genel sebepleri şunlardır:

Spam: Askıya aldığımız hesapların çoğu spam nitelikli veya sadece sahte oldukları ve Twitter ve tüm kullanıcılarımız için güvenlik riskleri oluşturdukları için askıya alınmaktadır. Bu tür hesaplar Twitter Kurallarımıza aykırıdır. Maalesef bazen gerçek bir kişinin hesabı da yanlışlıkla askıya alınır ve böyle durumlarda hesabın yeniden kullanıma açılmasını sağlamak için o kişiyle birlikte çalışırız.
Tehlikede olan hesap güvenliği: Bir hesabın ele geçirildiğinden şüphelenirsek ele geçirme nedeniyle ortaya çıkan potansiyel kötü amaçlı etkinliği azaltmak için güvenceye alınana ve hesap sahibi erişimi yeniden sağlayana kadar hesabı askıya alabiliriz.
Taciz içeren Tweetler veya davranış: Taciz hakkındaki Kurallarımızı ihlal ettiği bize bildirilirse söz konusu hesabı askıya alabiliriz. Bir hesap başkalarına tehditler göndermek ya da başka hesapları taklit etmek gibi taciz içeren davranışlar içine girerse hesabı geçici, bazı durumlarda kalıcı olarak askıya alabiliriz."