GÜNDEME BAKIŞ - İzmir Büyükşehir Belediyesi iştiraki İZBETON A.Ş.'de, taşeron şirketler eliyle yolsuzluk yapıldığı iddiası üzerine başlatılan soruşturma kapsamında tutuklanan İzmir Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Tunç Soyer, sosyal medya hesabı üzerinden cezaevinde geçirdiği 100 günü sayılarla anlattı.
Soyer, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in kendisini 3 kez, eski CHP genel başkanlarından; Kemal Kılıçdaroğlu, Hikmet Çetin ve Murat Karayalçın'ın da kendisini bir kez ziyaret ettiğini belirtirken, 60 mevcut ve 10 geçmiş dönem milletvekilinin de kendisini ziyaret ettiğini açıkladı.

BİN 200 KEZ ÜST ARAMASI
Soyer, cezaevindeki 100 günü içerisinde bin 200 kez üst aramasından geçtiğini belirtirken, 4'ü açık 10 kapalı olmak üzere 14 kez görüşe çıktığını açıkladı.
Avukatları ile 198 kez görüştüğünü dile getiren Soyer, kızı aynı zamanda da avukatı olan Defne Soyer ile de 104 kez görüştüğünü belirtti.






