Son zamanlarda pek çok birey tarafından uygulamanın tercih sebebi olduğunu belirten Zerrin Kara, “Biz de çok özel yöntemler sayesinde hastalarımıza gençlik aşısı uygulaması sunuyoruz. Cilt kalitesini arttıran gençlik aşısı, anti-aging tedavi yöntemleri arasında yer alıyor. Cilt sarkmaları, yaşlanma belirtileri, cilt deformasyonları bulunan kişiler tarafından tercih edilen gençlik aşısının son zamanlarda dikkat çeken uygulamalar arasında bulunduğunu söyleyebiliriz. Hyüronik asit ile gerçekleştirilen uygulama, çok daha genç bir görünümü mümkün kılıyor. Bu nedenle yaşı ilerleyen bireylerin gençlik aşısı uygulamasına yönelim gösterdiği biliniyor.” ifadelerinde bulundu. 

Gençlik Aşısı Enjeksiyon Yöntemiyle Kısa Sürede Uygulanıyor

Gençlik aşısının nasıl uygulandığı hakkında da açıklamalarda bulunan Zerrin Kara, konuyla ilgili açıklamalarında genel olarak aşağıdaki ifadelere yer verdi: “Medikal estetik hizmetlerimiz arasında yer alan ve uzman ekibimiz ile gerçekleştirdiğimiz gençlik aşısı, cildin elastikiyet kazanmasını ve çok daha genç bir görünüm elde etmesini olanaklı hale getiriyor. Gençlik aşısı, normal aşılar gibi enjeksiyon yöntemiyle uygulanıyor. Genellikle 20 dakikalık bir süre içerisinde tamamlanır. Çok pratik olması nedeniyle birçok kadının bu uygulamadan yararlandığını rahatlıkla söylemek mümkün.”

Boyun ve Yüz Bölgelerinde Gerçekleştirilen Bir Uygulama Olduğunu Söyleyebilirim

Gençlik aşısının genel olarak boyun ve yüz bölgelerine uygulandığının altını çizen Zerrin Kara, bu bölgelerde yaşlanmış ve sarkmış görünümün ortadan kaldırıldığını belirtti. Konuyla ilgili açıklamalarını sürdüren Kara, açıklamalarını şu sözlerle noktaladı: “Yüzün birçok bölgesi ve boyun bölgesindeki sarkmalar, yenilikçi yöntem sayesinde gideriliyor. Uygulama oldukça kısa süre içerisinde tamamlanmakta olup etkileri ise 2-3 gün içerisinde giderilmektedir. Pratik bir yöntem olması ve boyun ile yüz bölgelerindeki sarkmaları gidermesi nedeniyle gençlik aşısının tercih edilen yöntemlerden bir tanesi olduğunu söyleyebiliriz. Merkezimizde alanında uzman kişilerce uygulama yapılmaktadır.”