Avrupa’nın birçok ülkesine kozmetik ürünleri ve bunların uygulandığı cihaz ekipmanları satışını yapan; bu alanda kendisi de hizmet veren Nazar Skin, 20 yıllık tecrübesiyle fark yaratıyor. Önümüzdeki aylarda Almanya’nın üç farklı kentinde şube açacaklarını belirten Nazar Skin Büyüme ve Sistem Genişletme Müdürü Yalçın Aslan Ayyıldız, “Pandemi döneminde sıkıntılı bir süreç geçiren sektörümüz şimdilerde eski günlerine kavuştu. Biz de yılın başında kendimize büyüme hedefi koyduk. Bu hedef doğrultusunda çok çalıştık. Şimdi bunun meyvelerini alıyoruz. Müşterilerimizin takdirini kazanan bir firma olarak Almanya’da üç şube daha açma kararı aldık. Bunun alt yapı çalışmalarını sürdürüyoruz. Yakında yeni şubelerimizi açılışını yapacağız” dedi.

Almanya/Dortmund

KALİTE VE MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ BİRİNCİ ÖNCELİĞİMİZ

Günümüzde özellikle kadınların kozmetiğe ve epilasyona yöneldiğini vurgulayan Nazar Skin Büyüme ve Sistem Genişletme Müdürü Ayyıldız, sözlerine şöyle devam etti:

“Daha önce de ifade etmiştim. Kozmetik ürünler kadar bunları uygulayan ekipmanların da önemi çok büyük. Örneğin, epilasyon cihazları. Son yıllarda epilasyon kadınlar tarafından oldukça fazla tercih ediliyor. Ancak burada kullanılan ekipmanın yani cihazın kaliteli olması ve son teknolojiyle desteklenmesi gerekiyor. Biz de tam da bunu sağlıyoruz. Hem kendi şubelerimizde hem de satışını yaptığımız ürünleri kullanan noktalarda müşteri memnuniyeti en üst seviyede. Zaten 20 yıldır müşteri memnuniyetinin en üst seviyede olması için çabalıyoruz, bu da bizim birinci önceliğimiz. Nazar; kalite standartlarını tam olarak sağlıyor ve sertifikalı estetisyenleriyle hizmet vermeye devam ediyor. Hem cilt tedavi uygulamaları hem de cihaz ekipman danışmanlığı ve satışında çok önemli bir yol kat ettik. Büyüme hedefimize ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Markamıza duydukları güvenden dolayı da tüm müşterilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz”