GÜNDEME BAKIŞ / ÖZEL HABER - İzmir’in poliklinik yükünün yüzde 30-35’ini karşılayan Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki yoğunluk her geçen gün artıyor. Hastanede yaşanan aşırı yoğunluk nedeniyle de vatandaşlar zor dakikalar geçiriyor.

SADECE İZMİR DEĞİL BÖLGEDEN DE HASTALAR GELİYOR
Sadece İzmir’den değil bölge illerden hastaların geldiği Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki bu durum vatandaşların tepkisi çekiyor. Vatandaşlar, “Bu kadar kalabalık normal değil. Hastanedeki hizmetten memnunuz ancak kalabalık herkesin sinirini bozuyor” diyor.

 

ÇOK SAYIDA BİRİM VAR!
İzmir’in köklü hastanelerinden Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde aile hekimliği, acil tıp kliniği, beyin ve sinir cerrahisi, çocuk sağlığı ve hastalıkları, çocuk cerrahisi, çocuk kalp cerrahisi, enfeksiyon hastalıkları, endokrinoloji, gastroenteroloji, genel cerrahi, göz hastalıkları, hematoloji, dahiliye, kadın hastalıkları ve doğum, kal damar cerrahisi, kardiyoloji, kulak burun boğaz, nefroloji, nöroloji, ortopedi ve tramvaloji, üroloji birimleri hizmet veriyor.   

HİZMET KALİTESİ ARTMASIYLA YOĞUNLUK ARTTI
Gündeme Bakış'a konuşan Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Mustafa Emiroğlu, “Hizmet kalitemiz arttığı için yoğun bir hasta talebi var. Denizli, Uşak’tan hastalar geliyor. Günde 8 ila 10 bin arasında hasta bakılıyor. Şuanda Bayraklı’ya şehir hastanesi yapılıyor. 20 ay sonra hizmete girecek. Orası bizim yükümüzü alacaktır. Ayrıca Bornova ek binamızda onkoloji hastalarımızı kabul edeceğiz. Hasta yükümüzün bir bölümünü de orası alacak. 2-3 hafta içerisinde ek binamız hizmete açılacak” dedi.