GÜNDEME BAKIŞ – İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 11 şirketin Yönetim Kurulu başkanı ve genel müdürünün yerlerine yeni isimler atadı. Şirketlerin yönetim kurullarında da değişime gidildi.

ÖZEL KALEM MÜDÜRÜ İZFAŞ’A
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun özel kalem müdürü olan İZFAŞ Yönetim Kurulu üyesi oldu. Belediyenin fuar organizasyonlarını yapan şirketin yönetim kurulunda ayrıca EBSO Başkanı Ender Yorgancılar, İZTO Başkanı Mahmut Özgener, İzmir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Işınsu Kestelli de yer aldı.

KURT, İZBETON’A
CHP’den Konak Belediye Başkan aday adayı olan, büyükşehir kulislerinde bir şirketin yönetim kurulu başkanlığına atanması beklenen Muhsin Kurt İZBETON AŞ’de yönetim kurulu üyesi oldu. Şirket yönetiminde ayrıca Genel Sekreter Yardımcısı Barış Karcı da yer aldı. 

İZELAMAN YÖNETİMİ BELLİ OLDU
İZELMAN’ın Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Akyarlı olurken Başkanvekili Cahit Kurtulan atandı. Şirketin yönetiminde İzmir Büyükşehir eski Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun Özel Kalem Müdürlüğü’nü yapan Levent İşler’in yer alması dikkat çekti.

ÖDEMİŞ ADAYI OLMUŞ SONRA…
Yerel seçimlerde CHP’nin Ödemiş Belediye Başkan adayı olarak açıklanan ardından da değiştirilen Cumhur Şener de İZELMAN’da yönetim kurulu üyesi olarak belirlendi.

20 YIL SONRA GÖREV ALDI
1994-1999 yılları arasında İZFAŞ Genel Müdürü olan, İZTO Meclis Başkanvekili İrfan Erol’un da İZBETON’un Yönetim kurulu üyesi olduğu öğrenildi.