GÜNDEME BAKIŞ / Partililer sosyal medya hesaplarından şu mesajı paylaştı:
Son zamanlarda AK Parti Genel Başkan Yardımcısı İzmir Milletvekili Sayın Hamza Dağ’ın Abdullah Gül ile ilgili yapmış olduğu tespitten dolayı üzerine gelinmeye başlandı.

Peki Hamza Dağ Ne Demişti?
‘’Bu harekete ihanet edenlerden birisidir. Son aday olacağı güne kadar parti kurucusudur, büyüğümüzdür diye sesimiz çıkmadı ama Erdoğan karşısına aday çıkmayı düşünecek birisi haindir’’

Gezi’de sokakları provake eden provokatörlerin mesajını aldığını söyleyip, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’la ters düşen, MİT Krizinde Hakan Fidan’ın FETÖ’cü Savcılara teslim olmasını isteyen, Mit tırları hadisesinde sesini çıkarmayan, 15 Temmuz’un baş kahramanı Recep Tayyip Erdoğan’ı tek bir kelime dahi ağzına almayan, Hiçbir olayda hükümetten yana tavır almayan, 16 Nisan’da HAYIR oyu veren, ayrıldıktan bu zamana Partisinin hiçbir kongresine gelmeyen, hiçbir programına icabet etmeyen AK Partiden gözükmek istemeyen, Afrine yaptığımız o kadar operasyondan sonra HDP’nin de içinde yer aldığı şer ittifakının çatı adayı olmayı isteyip Recep Tayyip Erdoğan’ın karşısına aday olarak çıkmayı amaçlayan bir adam HAİN değildir de nedir.

Sayın Hamza Dağ, “Kral Çıplak” demiştir. Bu malumun ilanıdır. Bu harekete gönül veren herkesin dilinin ucunda olan bir ifadedir. Hamza Dağ her zamanki dobralığıyla duygularımızın tercümanı olmuştur.

Milletin sesi olup bu açıklamayı hesap kitap düşünmeden yapan sayın Hamza Dağ’ı tebrik ediyoruz.Arkasındayız.