Halime ERDOĞAN / GÜNDEME BAKIŞ – Son yerel seçimlerde CHP’den AK Parti’ye geçen Bayındır’da CHP, yeniden iktidar olmak için yoğun bir çalışma içerisinde… CHP Bayındır İlçe Başkanı Hüseyin Behzat Aydilek, yaptığı çalışmaları CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na anlattı.

İKTİDAR OLACAĞIZ

Aydilek, “Referandumda yüzde 63.5 hayır çıkmıştı. Bizim hedefimiz bu oranla iktidara gelmek. Yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Bayındır’da tekrardan iktidar olacağız. Genel başkanımız, ‘Milletvekili olarak Bayındır benim bölgemde. Dikkatle izliyorum. Yerelde tekrar iktidar olacağız’ dedi. Biz de partimizi burada iktidar yapmak için elimizden gelenin fazlasını yapacağız. İlk hedefimiz genel seçim” dedi.

KAN AĞLIYOR

Bayındır’da üreticinin kan ağladığını belirten CHP’li Aydilek, şunları söyledi:

“Bayındır tarım memleketi. Elektrikte, gübrede, mazottaki artış vatandaşı bitirdi. Üretici kan ağlıyor. 2020 itibariyle günlük süt üretimi 580 ton idi. 310 tona indi. 2020’de 95 bin hayvan vardı şu anda 40 bin olduğu tahmin ediliyor. Çiftçi ineklerini kesti. İnsanlar ağlaya ağlaya ineklerini kesti. Bayındır belediye başkanın yaptığı bir şey yok. Sürekli satıyor. Üreticilerle temas halindeyiz. Millet ittifakının iktidarında sorunları son bulacak”