GÜNDEME BAKIŞ - CHP İstanbul İl Başkanlığı'ndan istifa eden Canan Kaftancıoğlu yaptığı yeni açıklama ile istifasını geri çektiğini ve görevine devam ettiğini duyurdu.

CANAN KAFTANCIOĞLU: GÖREVİME DEVAM EDİYORUM

Canan Kaftancıoğlu'nun sabaha karşı yaptığı açıklama şöyle:

"Yerel seçim sürecinde CHP İstanbul örgütünün sesini partimizin karar mekanizmalarına yeterince yansıtamadığımı düşündüğüm için, vicdani kararımla il başkanlığından ayrılarak bundan sonraki sürece partimizin bir neferi olarak devam etme kararı almıştım. İl yönetimindeki arkadaşlarımın ve örgütümüzün yoğun baskısıyla, partimize, örgütümüze, seçmenimize ve İstanbul’a olan sorumluluğum gereği görevime ve mücadeleme devam ediyorum."

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu istifa etti! İşte nedeni...

NE OLMUŞTU?

Canan Kaftancıoğlu, CHP PM'de belli olan CHP İstanbul İlçe Belediye Başkan adaylarına tepki göstermek için CHP İstanbul İl Başkanlığı görevinden istifa etmişti.

Kaftancıoğlu, Twitter hesabından yaptığı açıklamda, "Daima pusulam olan CHP Örgütüm;sizlerin inancı ve verdiği yetkiyle, bir şey olmak için değil, hep birlikte bir şey başarmak için yola çıktım. Ve bugünden itibaren İl başkanınız olarak değil, partimin yılmaz,yorulmaz bir üyesi olarak İstanbul hayalimizi, hayata geçirmek için varım" demişti.

CHP İstanbul'dan Canan Kaftancıoğlu açıklaması

CHP İSTANBUL DA İSTİFA AÇIKLAMASINI DOĞRULAMIŞTI

CHP İstanbul İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Dr. Canan Kaftancıoğlu'nun şahsi Twitter hesabından yaptığı istifa açıklaması doğrudur. Şu an için başka bir açıklama yapılmayacaktır" denilmişti