İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, yarın (Pazar) İzmir’e gelecek. Akşener'in İzmir'deki ilk durağı Bergama olacak. Saat 13.00'te Bergamalılar'a seslenecek olan Akşener, daha sonra Manisa'ya geçecek. Saat 15.00'te de Manisa'da miting yapacak olan Meral Akşener, daha sonra tekrar İzmir'e dönecek. Saat 17.00'de Tire ilçesine geçecek olan Akşener, burada da halkla bir araya gelecek. Akşener'in son durağı ise Gündoğdu Meydanı olacak. Akşener, binlerce kişinin katılması beklenen iftar yemeğinde İzmirliler ile buluşacak.

BAHÇELİ BÖLGE İSTİŞARE TOPLANTISINA KATILACAK
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de aynı gün İzmir'de olacak. Bahçeli, '24 Haziran Yeni Bir Doğuş, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi, Neden, Nasıl' temalı Bölge İstişare Toplantıları kapsamında saat 14.00'te İzmir'de düzenlenecek olan programa katılacak. İzmir, Manisa, Uşak, Denizli, Aydın ve Muğla il teşkilatları ve milletvekili adaylarının katılacağı toplantı Kültürpark 3 No'lu Hol'de yapılacak.

MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, "Hareketin Lideri, Türkiye ve Türk Milleti sevdalısı Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'yi sabırla ve heyecanla bekliyoruz. Lider Devlet Bahçeli'yi partililerimiz kadar İzmirli vatandaşlarımız da bekliyor. Biz de kıymetli İzmirli hemşehrilerimizi eski fuar alanı olan Kültürpark 3 No'lu Hol'de gerçekleştireceğimiz Bölge İstişare Toplantısı'na bekliyoruz" dedi.