GÜNDEME BAKIŞ -  Kınık’ta vatandaşlara seslenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şunları söyledi:
“Kınık halkı AK Partili kadrolara durmak yol yola devam dedi. Kınık tercihi bir kez daha hizmet siyasetinden, gönül belediyeciliğinden yana kullandı. Seçim başarımızda emeği olan milletvekillerimiz, il ve ilçe teşkilatımızı, tüm dava arkadaşlarımı gönülden tebrik ediyorum. MHP’li kardeşlerimi de destekleri, gayretleri için özellikle teşekkür ediyorum. Cumhur ittifakı karşımızdaki malum millet ittifakı adı altında aslında terör örgütüyle el ele omuz omuza olanlara karşı tüm cumhur ittifakıdır”

SADIK KARDEŞİMİN YANINDAYIZ
Sadık Doğruer kardeşim 2014’ten bu yana aşkla, tutkuyla hizmet ediyor. Kınık’ın güzelleşmesi İzmir’de parmakla gösterilecek ilçe olması için koşturuyoruz. Biz arkasındayız. Bakan ve vekil arkadaşları olarak bütün tecrübe, deneyim ve imkanlarımızla yanındayız. Sadık Kardeşimin yanında olmayı sürdüreceğiz

BİNALI YILDIRIM KARDEŞİM YOLLARI YAPTI
“AK Parti ve cumhur ittifakını Türkiye genelinde zirveye taşıdınız. Biz de sizin güveninize layık olmaya çalışmaya devam edeceğiz. Biz Kınık’la beraber İzmir’e hizmet etmeye sürdüreceğiz. Lafla peynir gemisi yürümez. Bu kadrolar bu Bay Kemal’e inan kadrolar değil. Buralarda bize güç kuvvet verenler var,  İzmir’le Çandarlı arasındaki ulaşım süresini 40 dakikaya düşürdük. Yol medeniyettir diyoruz ya! Zamanla yarışıyoruz. Vakit nakittir.  İzmir’de Binali kardeşimin ulaştırma bakanlığından tut, başbakanlığa dahil olmak üzere onun öncülüğünde yapılan yolların haddi hesabı var mı? Yollar yapıldı. Ne dedik biz? Bu yolları yapacağız ki halkımızı rahatlatalım. Kaza riskini azaltalım. Kaza riski bizim geldiğimizden bu yana hep azaldı. Çünkü eğer yollarınız güzelse kazalar azalır. Akaryakıt azalır. Bütün bunları bu yatırımları yaparak gerçekleştirdik”

BAY KEMAL RÜŞVET ÇİFTLİĞİNDEN HİÇ BAHSETMİYOR
Çok değerli Kınıklılar, bizim siyasetimiz eser siyasetidir. Daima milletimizin karşısına yaptığımız eserlerle çıktık. Seçim zamanlarında verdiğimiz sözleri unutmadık. CHP'li belediyelerin yolsuzluklarını görüyorsunuz. Bunun son örneği geçen hafta Yalova'da ortaya çıkarıldı. Yalova halkına hizmet olarak verilmesi gereken milyonlarca lira CHP idareciler tarafından talan edildi. Yaşanan bu skandal karşısında CHP Genel Merkezi'nden bir tane yetkili çıkıp da açıklama yapmadı, milletten özür dilemedi. Bay Kemal grup toplantısında saman dahil her konudan bahsediyor. Fakat yoldaşlarının Yalova Belediyesi'nde kurduğu rüşvet çiftliğinden tek kelime bile bahsetmiyor!

3 BİN KİŞİ İSTİHDAM EDİLECEK
18 bin ağacın toprakla buluştuğu yaşam vadisinin yapımında sona gelindi. Dünyanın en büyük tarıma dayalı ihtisas sanayi bölgesini Kınık'ta kuracağız. Bu projeyle 3 bin kişi istihdam edilecek.

SÖZ VERDİK KINIK’I DOĞALGAZA KAVUŞTURDUK
Söz verdik ve ilçemizi doğal gaza kavuşturduk. Hanım kardeşlerim doğalgazdan memnun musunuz? Kömür yakmaya benzemiyor değil mi? Hemen basıyorsunuz butona ısınıyor.  Merkez mahalleler ve Poyracık mahallemizde toplam iki bin hane doğalgaz kullanmaya başladı.

TALİMATINI VERDİĞİM HALK EĞİTİM MERKEZİ BİTİYOR
Proje içinde seyir teraslarının, kapalı alanın çok amaçlı salonları kafe ve restoranların bulunduğu hızlı yaşam vadisi projemizin yapımında sona gelindi. İnşallah bu eser Haziran ayında Kınıklı kardeşlerimizin istifadesine sunacağız. Kınık Maden Şehitleri Parkı Taziye Evi çok amaçlı salon ve yedi adet halı sahayı hizmete açtık. Prestij bulvarı projemiz ve Atatürk Caddesi Bulvarı kaldırım ve aydınlatmaları tamamlandı. Yapımı için bizzat talimatını verdiğim ve takibini yaptığım halk eğitim merkezi ve öğretmen evi projemizin inşası devam ediyor. Altı ay sonra bitiyor. Proje bünyesinde yetmiş beş yataklı oda. Bin kişilik çok amaçlı salon üç yüz yirmi kişilik toplantı salonu ve amfi salonu ve altı derslik bulunuyor.

BÜYÜK PROJEMİZİN DE YAPIMI SÜRÜYOR
Gençlik merkezimizin, Poyracık su parkı ve rekreasyon alanının içerisinde çocuk müzesi, trafik eğitim alanları çocuk oyun alanları sosyal tesisleri bulunan çocuk şehri büyük projemizin de yapımı sürüyor.

SPEKÜLASYONLARA DA FIRSAT YOK
Çiftçilerimize otuz milyon liralık zirai gelir artış sağlayacağız. Tarım kredi kooperatiflerimizin marketlerinden birini inşallah Kınık’ta bu sene içerisinde faaliyete geçiriyoruz. Tarım kredi kooperatifimizin bu tür marketlerinde ucuzluk var. Kalite olarak ve değerli kardeşlerim öyle spekülasyonlara da fırsat yok. Dünyanın en büyük ve tek tarıma dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesine kadarki ilçemizde ve bir buçuk milyon metrekarelik alanda kuracağız. Bu yatırım ile üç bin vatandaşımız iş sahibi olacak. Proje ve yatırımlarımızın şimdiden hayırlı uğurlu olmasını diliyorum