CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat, 31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimler için çalışmalarını sürdürüyor. Polat, CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan ve Bayındır Belediye Başkan Adayı Ufuk Sesli ile birlikte Bayındır’da halkla buluşup, sıkıntıları dinledi. Akşam da coşkulu bir kortejle Hatay Mahallesi’ndeki halkla bir araya gelen Polat, “Aklımızla, vicdanımızla ve irademizle seçime gideceğiz. Aklımız memleketimizi parsel parsel satanlara oy verdirtmeyecek. Vicdanımız bunlardan hesap soracak. İrademizse 5 yıllığına seçilen belediye başkanlarının ya kalmalarına, ya da gitmelerine karar verecek” dedi.

HALKIN BEKLENTİLERİNİ DİNLEDİLER
Polat, Murat Bakan ve Bayındır Belediye Başkan Adayı Ufuk Sesli, İl Gençlik Kolları Başkanı Ozan Uyan ile birlikte Bayındır Sanayi Sitesi, Hatay Mahallesi, Yeni Mahallesi ve Menderes Bulvarı’nda alan çalışması gerçekleştirdi. Halkın yerel yönetimlerden beklentilerini ve isteklerini dinleyen Polat, akşam da coşkulu bir kortejle Hatay Mahallesi’ndeki halkla bir araya geldi.

BU SEÇİMDE HESAP SORACAĞIZ
Polat, Hatay Mahallesi’ndeki buluşmada yaptığı konuşmada, CHP’nin ve Millet İttifakı’nın pırıl pırıl adaylarla halkın karşısına çıktığını söyledi. Bağımsız ve tarafsız olması gereken TBMM eski Başkanı Binali Yıldırım’ın istifa etmeden aday olduğunu, daha sonrasında istifa ettiğini hatırlatan Polat, “Bununla da yetinmediler. Yüce dinimizi çirkin siyasetlerine alet etmeye kalktılar. ‘Bize oy veren cennet beratı alır’ dediler. Bu seçimde onlardan hesap soracağız” dedi.

“BEKA SORUNUNU BU MİLLET TARİHE GÖMDÜ”
Seçim öncesinde memlekette beka sorunu olduğunun söylendiğini anımsatan Polat, “Oysa bu memleketin insanları doğusundan batısına, tüm renkleriyle beka sorununu önce Çanakkale’de, sonra Kurtuluş mücadelesinde Mustafa Kemal’in askerleriyle tarihe gömdü” diye konuştu. Polat, 31 Mart’ta yapılacak seçimin önemine dikkat çekerek, “Aklımızla, vicdanımızla ve irademizle seçime gideceğiz. Aklımız memleketimizi parsel parsel satanlara oy verdirtmeyecek. Vicdanımız bunlardan hesap soracak. İrademizse 5 yıllığına seçilen belediye başkanlarının ya kalmalarına, ya da gitmelerine karar verecek. İşte bu duygularla seçime gideceğiz. İnanıyoruz ki ülkemize baharı birlikte getireceğiz” dedi.