GÜNDEME BAKIŞ - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu İzmir’deki programı belli oldu. Kılıçdaroğlu, 24 Haziran seçim çalışmaları kapsamında saat 11.00'de sivil toplum kuruşlarıyla, saat 13.30'da ise  iş insanlarıyla bir araya gelecek.

İŞTE PROGRAMI
İzmir’e bir günün ayıran Kılıçdaroğlu’nun uçağı sabah saat 10.00’da İzmir Adnan Menderes Havaalanına iniş yapacak. Kılıçdaroğlu, saat 11.00’de Ahmet Saygun Kültür Merkezi’nde (hemşeri göçmen, inanç dernekleri, sendikalar, TMOB, Baro Tabipler Odası, Eczacılar Odası) gibi sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya gelecek. Günü son toplantısını da Ahmet Saygun Kültür Merkezi’nde saat 13.30’da yapacak olan Kılıçdaroğlu, burada Ticaret Odası, Sanayi Odası yönetimleri ve meclis üyeleri, dernekler, Sanayi Sitesi ve Organize Sanayi sitesi yönetimiyle toplantı yapacak. Kılıçdaroğlu, daha sonra saat 16.00’da Ankara’ya geri dönmek için Adnan Menderes Havaalanı’ndan uçağa binecek.  

Kılıçdaroğlu'nun programına ilişkin bilgi veren CHP İl Başkanı Deniz Yücel şunları kaydetti:"

GENEL BAŞKANIMIZ İŞ DÜNYASI VE STK'LARLA BULUŞACAK
CHP İzmir örgütü olarak  Ramazan Bayramı sonrasında  hem Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nu, hem de Sayın Cumhurbaşkanı adayımız Muharrem İnce'yi ağırlayacağız. İlk olarak 19 Haziran Salı günü Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile İzmir iş dünyasını, meslek birlikleri, hemşeri dernekleri, sendikaları ve muhtarlarımızı buluşturacağımız iki ayrı toplantı gerçekleştireceğiz. Her iki organizasyonu da Adnan Saygun Kültür Merkezi'nde gerçekleştireceğiz. Sayın Genel Başkanımız ilk toplantıyı saat 11:00'de STK'lar, meslek birlikleri, inanç dernekleri ve muhtarlarımızla gerçekleştirecek. Ardından ikinci toplantı yine Genel Başkanımız tarafından  saat 13:30'da İzmir iş dünyasıyla gerçekleştirilecek. Bu toplantı da İzmir Ticaret Odası, EBSO, Esnaf Odası, SİAD'lar ve Organize Sanayi Bölgeleri'nin başkanları ve üyeleri ile bir araya gelinecek. Toplantılarda, kendisi de İzmir milletvekili olan Genel Başkanımız hem Türkiye, hem de İzmir ile ilgili önemli açıklama ve değerlendirmelerde bulunacak.  Toplantılara İzmir milletvekili adaylarımız da katılacaklar. Türkiye'nin kurtuluş günü olarak gördüğümüz 24 Haziran seçimleri öncesinde Millet için çalışmaya Türkiye'nin dört bir yanında devam eden Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, toplantıların ardından İzmir'den ayrılacak."

TÜRKİYE'YE İZMİR'İN IŞIĞINI VE COŞKUSUNU YAYACAĞIZ
Kemal Kılıçdaroğlu'nun İzmir ziyaretinin kendilerine ayrı bir güç ve motivasyon katacağını söyleyen Deniz Yücel, "Adaylarımız ve örgütümüz zaten İzmir'de sıkılmadık el, girilmedik sokak bırakmadılar. İzmirliler , çoktan "Tamam" dedi ama bizler Türkiye'nin  tamamına İzmir'den daha da büyük destek vermek için aralıksız çalışıyoruz. İnanıyoruz ki 19 Haziran'da Genel Başkanımız ile, 21 Haziran'da 13.Cumhurbaşkanımız olacak Muharrem İnce ile, tüm Türkiye'ye İzmir'in ışığını ve coşkusunu yayacağız" dedi.