Halil İbrahim GÜLER/ GÜNDEME BAKIŞ - CHP İzmir Kadın Kolları, yeni bir projenin altına daha imza attı. Kadın kolları, tespit edilen ihtiyaç sahiplerine bayramlık ve erzak yardımı yaparak, bayramın daha mutlu geçirmelerini hedefledi.

DAHA MUTLU BİR BAYRAM GEÇİRMELERİNİ İSTİYORUZ
Gelen talepler ve tespit ettikleri ihtiyaç sahiplerinin sevinmelerini kendilerini daha çok mutlu ettiğini belirten CHP İzmir Kadın Kolları Başkanı Nurşen Balcı, “İl Kadın Kolları ve ilçe kadın kollarının başlattığı bir çalışma var. İhtiyaç sahiplerine bayramı daha güzel daha sevinçli geçirmeleri için kendilerine yardımlarda bulunuyoruz. Bize gelen talepleri ve yaptığımız araştırmalar sonucu ihtiyaç sahiplerini belirliyoruz. Bunu da sponsorlar aracılığıyla yapıyoruz.  İhtiyaç sahiplerine ayakkabı, kıyafet gibi yardımlarda bulunuyoruz. Ayrıca bazılarına da erzak yardımında da bulunuyoruz. Onların mutluluğunun görmek bizim için tarif edilemez bir duygu oluyor. Biz daha çok mutlu oluyoruz” dedi.

PROJE BAYRAMDAN SONRA DA DEVAM EDECEK
Şimdiye kadar 120 ihtiyaç sahibine ulaştıklarını, bu projenin bayramdan sonra da devam ettirmeyi hedeflediklerini kaydeden Balcı, “Nüfusun yoğun olduğu ilçelerde çalışmalarımız yoğunlaştı. Yani biz elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Daha çok sponsor bulup daha fazla insana ulaşmaya çalışacağız. Sponsor buldukça bayramdan sonra da bu projemizi devam ettirmeyi hedefliyoruz. Ödemiş, Aliağa, Konak, Karabağlar, gibi ilçelerde çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Şimdiye kadar yaklaşık 120 ihtiyaç sahibine ulaşmayı başardık. Bunu bayramla kısıtlamak istemiyoruz” diye konuştu.