GÜNDEME BAKIŞ – AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:
“‪Göztepemiz'in 94. kuruluş yıl dönümünü kutladığımız bu güzel güne gölge düşürmek isteyenleri de görüyor, not ediyoruz. Kulubümüz ve gelecek hedeflerimiz için oldukça önem taşıyan Torbalı'daki arazinin geri alınmaya çalışılması sürecini dikkatle takip ediyoruz. Öncelikle belirtmek isterim ki, Torbalı'daki araziyle ilgili daha önceden yapılan tüm işler hukuki ve kanunlara uygundur. Türkiye Cumhuriyeti bir hukuk devletidir. "Burayı ben değil eski belediye yönetimi verdi, şimdi de benim canım istedi iptal ettim, geri aldım" diyemezsin”

BASİTLİK YAPMIŞTIR
“CHP'li Torbalı Belediye Başkanı basitlik yapmıştır. Tek taraflı bu fesih işlemine ilişkin olarak, Göztepe Spor Kulübümüz gerekli hukuki süreci başlattığında söz konusu kararın yargıdan döneceğine güvenim tamdır.

‪Şanlı şerefli taraftarımız müsterih olsun. Göztepemiz'in hakkının yenmesine asla müsaade etmeyeceğimizin bilinmesini istiyorum. Bununla birlikte tüm camiamızla açık bir gerçeği de hep beraber görüp sorgulamamız gerektiği kanaatindeyim.”

KARŞINIZDA CHP ZİHNİYETİNİ BULURSUNUZ!
“‪Stadyum yapmaya kalkarız, karşımızda CHP zihniyetini buluruz. Alt yapı tesislerimizi yapmaya çalışırız, karşımızda CHP zihniyetini görürüz. Bunları açık açık gözümüze sokarak, dava açarak, meclis kararı alarak yaparlar. Göztepemiz'e olan bu düşmanlıkları nedendir anlayamıyorum. ‪Göztepemiz'in bugün inşaatı hızla süren stadyumunun yapılması aşamasında neler çektiğimizi unutmadık. Son Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım'ın "inat da bir murattır" dediği gibi, pes etmedik, inat ettik, engellerle davalarla boğuşa boğuşa bu sürece geldik”

İNAT DA BİR MURATTIR!
“‪Biz "inat da bir murattır" demeye devam edeceğiz. Bu zihniyet ne yaparsa yapsın, mücadeleden vazgeçmeyeceğiz. Issız kuytu köşelerden gelişimiz nasıl engellenemediyse, stadımızın önüne konulan tüm engelleri nasıl aştıysak, alt yapı tesislerimizin yapımı da engellenemeyecektir. Son sözüm şudur; Herkes unutur ama Göz Göz unutmaz. Şanlı şerefli taraftarımıza selam olsun, 94. kuruluş yıl dönümümüz kutlu olsun”