Halil İBRAHİM GÜLER / GÜNDEME BAKIŞ - İYİ Parti İzmir teşkilatı, seçim çalışmalarına hız verdi. Milletvekili tanıtım toplantısın ardından, yoğun bir tempoyla çalışmaya başlayan İYİ Parti İzmir teşkilatı, milletvekili adayları ve ilçe başkanlarıyla seçim sürecinde izlenecek yol haritasını masaya yatırdı. 

TOPLANTI BÖLGELERE AYRILDI
Partinin ‘ağabeyler’i olarak bilenen İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Müsavat Dervişoğlu, İzmir’de 1. bölge 1. sırada gösterirken, İYİ Parti Genel Sekreteri ve Parti Sözcüsü Aytun Çıray, ise 2. bölge 1. sıradan seçmenlerle buluşacak. Birinci Bölge için İzmir il binasında Dervişoğlu öncülüğünde yapılan toplantıya, İl Başkanı Koray Ükünç ve yardımcıları da katıldı. İkinci Bölge toplantısı ise bir otelde Çıray’ın başkanlığında gerçekleşti.

“İLK VE SON TOPLANDI”
Seçim sürecini değerlendirmek için bir araya geldiklerini, bu süreçte ilk ve son toplantı olduğunu belirten Ükünç, “Seçim çalışmalarını değerlendirmek için milletvekili adaylarını ve ilçe başkanlarını topladık. Seçim için planlama, istişare ve görüş alışverişi için bir araya geldik. Bu toplantı ilk ve son toplantı olacak. Artık çalışmalarımıza hızlı bir şekilde başlayacağız” dedi.

AK PARTİ’DE DURUM DEĞERLENDİRMESİ
AK Parti’deki toplantı ise AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ ve İl Başkan Aydın Şengül’ün başkanlığında gerçekleşti. Toplantıda, yapılması gerekenler genel hatlarıyla masaya yatırıldı. Vekil adaylarından seçim koordinasyon merkezinin hazırlayacağı programa uyulması istendi.