AK Partili Nasır'ın ziyareti sırasında çok sayıda oda başkanı da hazır bulundu. Necip Nasır'ın ziyaretinden memnuniyet duyduklarını dile getiren İESOB Başkanı Zekeriya Mutlu, kendisini aralarından biri olarak gördüklerini söyledi. Nasır'ın İzmir'in ticaret hayatına önemli katkılar verdiğini belirten Mutlu, "Geçmişte kent ekonomisine destek olacak pek çok çalışmada birlikte olduk. Necip Bey de esnaf kökenli bir idarecimizdir. Kendisini yakından tanıyoruz. O da esnaf sanatkarların sorunlarını iyi biliyor. Meclis'teki çalışmaları ile de bize önemli destekler vereceğine inanıyoruz. Türkiye zor bir dönemeçten geçiyor. Esnaf kesimi olarak bizler de ülkemiz için yapılması gereken her türlü fedakarlığı yerine getirmeye, taşın altına elimizi sokmaya hazırız" dedi.

129 odadan oluşan İzmir Birliği'nin önemli bir ekonomik gücü ve istihdamı da temsil ettiğini hatırlatan Mutlu, İESOB'nin hazırladığı, esnafın sorunlarını ve çözüm önerilerini içeren kitapçığı Necip Nasır'a sundu.

"HİZMETE HAZIRIM"
Kendisinin küçük yaşlardan beri çalışma hayatı içinde olduğunu, esnaf ve sanatkarların özverili çalışmalarını yakından bildiğini ifade eden Nasır ise, sorunları ve çözüm önerilerini Meclis'e taşıyacağını kaydetti. Necip Nasır, İzmir'in sahip olduğu yer altı yer üstü kaynakları, iklimi, coğrafyası ve insanlarıyla çok önemli bir potansiyel taşıdığını ve bu potansiyeli ortaya çıkarmak için toplumun tüm kesimlerinin birlikte hareket etmesi gerektiğini vurguladı.

TBMM'de Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm komisyonu üyesi olduğunu da hatırlatan Milletvekili Necip Nasır, "Halka ve İzmir'e hizmet için kentimizi daha da ileriye taşımak için bu yola çıktım. Farklı bir vekil profili çizmeye çalışıyorum. Bu nedenle toplumun tüm kesimlerini kucaklayan ve onların sorunlarını dinleyen bir anlayışla hareket ediyorum. 24 saat esasıyla sizin sorunlarınızın takipçisi olacağım. Kısacası; kamu ve mesleki sorunlarınız konusunda hükümetimiz ile ilgili taleplerinizi bana iletin, beni çalıştırın" diye konuştu.