GÜNDEME BAKIŞ - CHP'de "mutlak butlan" kararının ardından siyasi arenaya çıkan YENİ Parti, Manisa'da ilk geniş katılımlı programını gerçekleştirmeye hazırlanıyor.

YENİ Parti'den tutuklu belediye başkanlarına destek ziyareti: "Yanlarında olmaya devam edeceğiz"
YENİ Parti'den tutuklu belediye başkanlarına destek ziyareti: "Yanlarında olmaya devam edeceğiz"
İçeriği Görüntüle

MANİSA'DA FİRE YOK

​Yeni Parti Manisa İl Başkanlığı’ndan yapılan duyuruya göre, il ve ilçe başkanları ile yöneticilerin, büyükşehir ve ilçe belediye başkanlarının, belediye meclis üyelerinin yanı sıra kadın ve gençlik kolları mensuplarının partiye katılımları resmi olarak açıklanacak.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Besim Dutlulu kararı sosyal medya hesabından "Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün izinde YENİ bir yol açtık.

İşçinin YENİ Partisi, Emeklinin YENİ Partisi, Memurun YENİ Partisi, Esnafın YENİ Partisi, Çiftçinin YENİ Partisi, Kadınların YENİ Partisi, Gençlerin YENİ Partisi, Türkiye’nin YENİ Partisi… Yenilik isteyen tüm halkımızı YENİ Parti'ye bekliyoruz." sözleri ile duyurdu.

H O Pm Aem W4 A Ans1 M