Zara, organik tarıma el attı. Pandemi dolayısıyla doğal yaşama geçen şarkıcı, bahçesinde sebze ve meyvesini yetiştiriyor. Zara, “Bahçeyle ilgilenmek iyi geliyor. Bu sayede hem deşarj oluyorum hem de organik besleniyoruz. Doğayla adeta bütünleşiyorum, ruhsal olarak dinleniyorum” diye konuştu.

İşte şehir hayatından sıkılıp soluğu İzmir'de alan ünlü isimler...

Tolga, ev yaptıracak 

Tolga Sarıtaş, sektörden kazandığı parayı gayrimenkule yatıran oyunculardan. Sarıtaş son olarak İzmir’in Kösedere Köyü’ne bağlı Boyabağı Koyu’ndan arsa aldı. Satın alma işlemlerini tamamlayan ünlü oyuncu, 3 dönümlük arsaya ev yaptırmayı planlıyor. Sarıtaş’ın yaklaşık 3 milyon lira ödediği söyleniyor.

MEMLEKETİNE DÖNDÜ 

Yıllar önce İstanbul'u terk eden, kameralardan uzaklaşm Pınar Aylin, eşi ve kızı ile birlikte kendisine memleketi İzmir'de yepyeni bir hayat kurdu.

BAHÇELİ BİR EVDE YAŞIYOR

BAHÇELİ BİR EVDE YAŞIYOR 
Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan Pınar Aylin, İzmir'de bahçeli lüks bir villada yaşıyor.

TAKİPÇİLERİYLE PAYLAŞIYOR

TAKİPÇİLERİYLE PAYLAŞIYOR 
Boş vakitlerinde bahçe ile ilgilenen Pınar Aylin, çektiği fotoğrafları da Instagram sayfasında takipçileri ile paylaşıyor.

ORGANİK TARIM YAPIYOR 
Oyuncu Gizem Karaca 2017 yılında Kemal Ekmekçi ile nikah masasına oturmuş ve İzmir'e yerleşmişti...Karantina günlerini evinde geçiren oyuncu Gizem Karaca, kendisini bahçe işlerine verdi. Organik tarıma başlayan Karaca, "Hem sağlıklı ürünler tüketiyorum, hem de karantina günlerinde bahçe ile uğraşarak zaman geçiriyorum" dedi.

Geçtiğimiz günlerde bahçesine domates, biber, patlıcan eken ünlü oyuncuyu köpeği de yalnız bırakmadı. Fidelerini ektikten sonra yorulan Karaca, "Her şeyin organiğini yemek güzel ancak emek sarf etmeden olmuyor" yorumunu yaptı. Gizem Karac, bahçesinin ilk mahsülü olan çilekleri de topladı.

KÖY HAYATI YAŞIYOR

​​​​​​​KÖY HAYATI YAŞIYOR 
5 yıl önce İzmir’de bir köyde çiftlik satın alıp köy hayatı yaşayan ünlü klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici, sosyal medya hesabından çiftçilere destek çağrısı yaptı.

​​​​​​​Önceki gün Instagram hesabından canlı yayın yapan ünlü müzisyen tarlasında çiftçilerle sohbet etti. Ardından traktöre binip tarla ekimi yapan Şenlendirici, “Bu zor zamanlarda köylümüzün ve çiftçilerimizin değerini iyi bilelim. Köylü çalışmazsa aç kalırız” şeklinde seslendi. Saç sakalı beyazlayan ve kilo alan ünlü sanatçının yeni hali de dikkat çekti.

Hüsnü Şenlendirici, İzmir’deki tarlasında traktörle tarla ekimi yaptı.