Hadise, nişanlısı Mehmet Dinçerler ile Karaköy’de bir mekandan çıkarken görüntülendi. Mekan çıkışında ise koruma gerginliği yaşandı. Dinçerler’in koruması, gazetecilerin görüntü almasını engellemeye çalıştı.

Çiftin ortasına geçen ve hemen önlerinde yürümeye başlayan koruma, iş insanını da gerdi. Durumu fark eden Dinçerler, korumasını sert bir şekilde uyararak, gitmesini istedi.Hadiseden evlilik sorusuna kahkahalı yanıt

HADİSE'NİN YÜZÜ GÜLÜYOR

Ünlü şarkıcı, muhabirlerin “Maldivler'de mi evleneceksiniz?” sorusu üzerine kahkaha attı. Hayli neşeli olduğu görülen Hadise, “Mehmet Bey’i desteklemek için mi fotoğraf paylaştınız?” sorusuna da kahkahayla karşılık verdi.

MURDA AÇIKLAMASI

'Murda' lakaplı rapçi Önder Doğan, bazı şarkılarında uyuşturucu kullanımını özendirdiği iddiasıyla yargılandığı davada, 4 yıl 2 ay hapis cezası almıştı. Murda’ya desteğini belirten Hadise, “Ben Murda’nın arkasındayım. Müzik özgürlük demektir. Arkadaşım, dostum, yakında da birlikte klibimizi çekeceğiz” dedi.

"HERKES CESUR OLMALI"

“Aleyna Tilki’nin yeni çıkardığı yabancı şarkıyı nasıl buldunuz?” sorusu yöneltilen Hadise “Destekliyorum Aleyna’yı. Her şeyi sosyal medyadan paylaşmak zorunda değiliz. Bizim de çok yoğun sürecimiz oldu Mehmet ile, hem iş hem tatil, çok seyahat ettik. Aleyna çok güzel işler yapıyor. Çok cesur biri, onu destekliyorum ve alkışlıyorum. Cesur olmak kötü bir şey değil, çok güzel bir şey. Herkes cesur olmalı" dedi.
Hadiseden evlilik sorusuna kahkahalı yanıt

"YÜZÜĞÜ KAYBETMEKTEN NEDEN KORKAYIM?"

Basın mensuplarının “Yüzüğünüz çok beğeniliyor kaybetmekten korkuyor musunuz?“ sorusunu ise ünlü popçu, “Hayır, neden korkayım" şeklinde cavapladı.

Dinçerler'in sevgilisi Hadise'ye evlenme teklifinde bir detay çok konuşulmuştu. 34 yaşındaki iş insanının romantik teklif için güzel şarkıcıya 3 milyon TL değerinde tektaş yüzük aldığı ortaya çıkmıştı. Dinçerler, bu haber sonrası şirketinin borçlarından dolayı gündeme gelmişti. Evlilik teklifi sırasında hediye ettiği tektaşın, Dinçerler Ailesi’nde krize neden olduğu iddia edilmişti.

DİNÇERLER'E 'SOYADI' SORUSU

"David-Victoria Beckham çiftinin oğulları Brooklyn Beckham’ın eşi Nicola Anne Peltz’in soyadını aldı. Sizin de böyle bir düşünceniz olur mu?” sorusunu yönelttiği Mehmet Dinçerler, yanıt vermemeyi tercih etti. Ünlü çift, muhabirlere teşekkür ederek, kendilerini bekleyen araca bindiler.