Skandal görüntünün ardından takipçileri azalmış, ünlüler dünyası tarafından dışlanmıştı. Hakkında 6 aydan 2 yıla kadar hapis istemiyle dava açılan Kerimcan Durmaz önceki gün New York’a yerleştiğini açıkladı.

Ancak gitmeden önce yaşadığı bir olay ünlüler dünyasının dilinde. Aylık kazancı 500 bin TL’ye yükselen Durmaz, Beykoz Acarkent’te kirası 30 bin TL olan villada oturuyordu.Havuzlu, bahçeli villayı almak üzereydi.



'KİMSE ONU BURADA İSTEMİYOR'
Posta'dan Müge Dağıstanlı'nın haberine göre; Skandaldan kısa bir süre sonra Acarkent’in sahibi Erdal Acar, Kerimcan Durmaz’a şöyle bir mesaj iletti: “Siteyi terk etsin, kimse onu burada istemiyor.”

Ancak Kerimcan Durmaz evini bırakmak istemedi. Erdal Acar’dan gelen uyarıların ise ardı arkası kesilmedi. İddiaya göre; Erdal Acar sonunda şirketinde çalışan görevliler aracılığıyla Kerimcan Durmaz’ı siteden kovdu!

APAR TOPAR TAŞINDI
Bir zamanların ünlü fenomeni de, eşyalarını apar topar diğer evine yerleştirdi. “Üniversite eğitimi almaya karar verdim” diyerek Amerika’ya uçtu.

Kerimcan Durmaz en son bir saatlik DJ’lik performansından 35 bin TL, sosyal medyada yaptığı paylaşımlardan 20 bin TL, katıldığı açılış ve davetlerden 40-50 bin TL arasında para kazanıyordu.