24-25-26 Eylül tarihleri aralığında İzmir Yeni Fuar'da gerçekleştirilecek etkinlik, geleneksel oyunlardan e-spora kadar oyun tutkunlarını bir araya getirmeyi amaçlıyor. That’s The Way Yeni Nesil Gençlik Ajansı tarafından düzenlenen festivale, 30 binin üzerinde oyunseverin katılması bekleniyor.

GELENEKSEL VE YENİ NESİL OYUNLAR BİR ARADA
İzmir Oyun Festivali’nde geleneksel sokak oyunları olan körebe, misket ve seksek gibi oyunların yanı sıra, günümüz teknolojilerinin sunduğu imkanlar sayesinde geliştirilen VR oyunlar yer alacak. Çeşitli e-spor turnuvalarının da düzenleneceği etkinlik kapsamında cosplay yarışmaları gibi eğlenceli aktiviteler de gerçekleştirilecek. Galakticos, BBL Esports, 1907 Fenerbahçe, Fire Flux gibi espor takımlarının yanı sıra ünlü influencerların ve cosplay temsilcilerinin de festivalde yer alacağını aktaran That’s The Way kurucu ortağı Çağrı Işıklıoğlu, “Katılımcılar Pubg, Valorant, League of Legends, CS:Go, Brawl stars gibi oyunlarla hem eğlenecek hem de turnuvalar sonunda ödüller kazanacak” diye konuştu.

MÜZİK ZİYAFETİ!
That’s The Way kurucu ortağı Çağrı Işıklıoğlu, festivalin ilk gününde Manga, son gününde ise Ceza’nın sahne alacağını da açıklayarak, “Festivalimiz kapsamında 7’den 70’e tüm katılımcılarımız için dolu dolu bir program hazırladık. Pandemi ve sosyal mesafe kurallarının tamamını dikkate alarak hazırladığımız bu organizasyon ile, uzun zamandır eksik kalan etkinlik ve festival özlemimizi de gidermiş olacağız” dedi.

Festival hakkında detaylı bilgi için: izmiroyunfestivali.com sitesini ziyaret edebilir, biletlere Biletix’ten ulaşabilirsiniz.