Uzun süredir kanser tedavisi gören oğlunu kaybederek acıların en büyüğünü yaşayan Harun Tan, Instagram hesabından Vural Candar'ın bir şiirini paylaştı.Şiirin sözleri ise şu şekilde: "Sonra mı? Sonra gömdük ne varsa içimize... Anlaşılmasın diye bir de çiçek ektik üzerine. Altı mezar, üstü bağ bahçe."

Harun Tan, cenaze törenine gelerek görüntü almak isteyen basın mensuplarına, Instagram hesabından isyan etmişti. Tan paylaşımında şunları söylemişti:
"İnsanın en acılı gününde bile peşini bırakmıyorsunuz, mezarda acılı annenin, babanın burnun kamerayı dayamaya çalışıyorsunuz. Tabuttan çıkıp mezara giren bir bebeği çekmenin, göstermenin kime ne faydası olabilir ki ya da acılı anne babanın kardeşlerin gözyaşlarını çekmenin. Kim bu işe dur diyecek artık? Olmaz olsun böyle basın özgürlüğü hatta yerin dibine batsın. Bence yaptığınız şeyden utanın çünkü leşe üşüşen kargalar gibisiniz. Biraz empati. Hiçbir şey eskisi gibi olmasın artık"

Pars yaklaşık iki yıldır gördüğü lenfoma tedavisinde mücadelesini, iki hafta önce kaybetti.

Evlatlarını toprağa veren Ebru Şallı ve eski eşi Harun Tan perişandı.


Harun Tan 2002 yılında evlendiği Ebru Şallı ile 2013 yılında boşanmıştı. Çiftin bu evliliğinden ayrıca Beren Tan adında bir çocukları daha dünyaya gelmişti.