Tüm dünyayı etkisi altına alan corona virüs nedeniyle yaklaşık bir aydır evinde karantinada olan Emre Aydın'ın tıraşını eşi Eda Köksal yaptı.

Saç kesimi sırasında eğlenceli anlarını video çekerek takipçileriyle paylaşan Emre Aydın, sonuçtan çok memnun olduğunu dile getirdi.

Eşlerinin saçını kesen ünlüler

Eşinin saç kesimi konusunda oldukça başarılı olduğunu söyleyen Aydın: “Aslında çok korkarak oturdum koltuğa ama çok memnun kalktım. Eda bu zamana kadar en beğendiğim kesimlerden birini yaptı diyebilirim, sanırım ekipmanlarımızı alarak ara makas bile atmaya başlayacağız” diyerek saçının son halini takipçileriyle paylaştı.

İşte ünlü isimlerin yeni imajları..

Eşlerinin saçını kesen ünlüler

Eşi Hamdi Alkan'ı tıraş eden Selen Görgüzel, o anları sosyal medya hesabından paylaşıp "Selen güzellik salonu...Selen Restauran...Selen Kafe... Selen Sinema salonu...Selen Fitness...Selen Tv...Selen Butik...Selen Spa...Selen Tiyatro e daha bir sürü şey... Hayat gerçekten #evesığarmış yeter ki işte" notunu düştü.

Eşlerinin saçını kesen ünlüler

Koronavirüs salgını sonrası karantinaya giren Engin Altan Düzyatan ve ailesi dışarıyla bağlantıyı kesti. Market ihtiyaçları dışında sokağa çıkmayan ünlü çift bütün zamanını çocuklarıyla geçiriyor. Oyuncu Engin Altan Düzyatan'ın saçları uzayınca Neslişah Alkoçlar eşinin saçını kesti.

O anların videosunu paylaşan Alkoçlar altına, 'Gün: 26 ve bizim evde durumlar böyle! Altan saçlarından memnun, çocuklara güzel bir anı oldu! Bu zor zamanlar da ufak mutluluklar, anlar yaratabilmek ne kadar değerli... İyi günde kötü günde karantinada!' mesajını yazdı.

Eşlerinin saçını kesen ünlüler

Ferhat Göçer ise Ömür Gedik'in saçlarını kestiği andaki görüntülere şu notu düştü:
"Bindik bir alamete gidiyoruz kıyamete!"