İskender Paydaş’ın “Zamansız Şarkılar 3” albümünde “Kar Taneleri” şarkısını seslendirmek için Bodrum’a giden Deniz Seki,paylaştığı fotoğraflarla şaşırttı.

Son dönemde hayli zayıflayan ve sahneye ilk çıktığı yıllardaki gibi 36 bedene inen Deniz Seki’nin fotoğraflarının altına bir takipçisi “Filtreyi abartmışsınız, bacaklar çöp kadar kalmış” diye yazdı. Yanıt, Seki’yi zayıflatan Şeyda Coşkun’dan geldi: “Bacaklar gerçekten ekstra ince, ben kefilim.”

Sosyal medyadan bir türlü vazgeçemeyen ünlü isimler kendilerine gelen kötü eleştirilere de övgülere de kayıtsız kalamıyor...

Ünlülerin takipçileriyle yaşadıkları ilginç diyalogları 'yorum ifşa' derledi. İşte onlardan bazıları...

Son olarak 'Alice Müzikali'nde rol alan oyuncu Enis Arıkan sosyal medyadan saçıyla ilgili yorum yapan takipçisini ifşa etti. Arıkan’ın verdiği yanıt ise hayranlarını güldürdü.

Enis Arıkan, sosyal medya hesabından sık sık takipçilerinin yorum ve mesajlarına cevap veriyor.

Son olarak Arıkan’ın takma saç sorusuna verdiği cevap ise dikkat çekti. Arıkan, takipçisinin ‘Ya saçınız gerçekten takma mı?’ sorusuna karşılık olarak ‘Sensin takma. Kıskanılıyorum’ notunu yazdı.

Enis Arıkan’ın esprili cevabı hayranlarını güldürdü.

Arıkan, "Saçlarım vardı ama azdı. Ektirdim. Ektirdiğim dönemde Gülse Birsel beni aradı. Görüşmeye gittim, kafam iğneli. 'Ne yapacağız' derken bu yöntemi buldular. Çok hoşuma gitti. Bir daha kendi saçıma dönemedim. Bakımı çok zor." açıklamasını yapmıştı.

Mustafa Aksakallı, fit vücuduyla sosyal medyada şov yaptı. Ancak bu kare, sevgilisi Ezgi Mola’yı kızdırdı: “Mustafa bey, inanılmaz! Vallahi ecelinize susadınız siz bu fotoyu tekrar koyarak...”

Oyuncu Ezgi Mola'nın sevgilisi Mustafa Aksakallı, kaslı vücuduyla sosyal medyaya damga vurdu... Alaçatı'da mekan işleten Aksakallı, önceki gün Instagram'da bu kareyi paylaştı. Fit haliyle dikkat çeken işadamının fotoğrafı, binlerce beğeni aldı.

Ancak Aksakallı'nın vücut şovu sevgilisi Ezgi Mola'yı fena kızdırdı. Sempatik oyuncu, evlilik hazırlığında olduğu Aksakallı'nın paylaşımına şu yorumu yaptı: "Mustafa bey, inanılmaz! Vallahi ecelinize susadınız siz bu fotoyu tekrar koyarak."

Ezgi Mola'nın esprili paylaşımı kısa süre büyük ilgi gördü. Mesaj binlerce sosyal medya kullanıcısı tarafından beğenildi.

Küvetten yarı çıplak poz paylaşan Gonca Vuslateri'ne en ilginç yorum Seda Sayan'dan geldi.

Yalıkavak'ta tatil yapan oyuncu Gonca Vuslateri, sosyal medya hesabından köpük banyosu yaparken üstsüz çekilen bir fotoğrafını paylaştı.

Resmi kim çekti Gonca

'Resmi kim çekti Gonca?'
Sosyal medya hesabından peş peşe köpük dolu küvette poz verdiği anları paylaşan Gonca Vuslateri, takipçilerinden tam not aldı. Oyuncu son olarak küvetin içinde camdan manzaraya baktığını bir pozunu yayınladı. Fotoğrafı gören SedaSayan ise herkesin merak ettiği soruyu sorarak "Resmi kim çekti Gonca?" dedi.

Terlik geliyor terlik

'Terlik geliyor terlik' 
Sayan'ın yorumuna kahkahalarla cevap veren oyuncu ise "Terlik geliyor terlik. Artık ne çekti be o resim" diyerek espri yaptı.

Oyuncu Tolgahan Sayışman’ın eşi Almeda Abazi’ye 1 milyon liralık araç hediye ettiği haberleri çıktıktan sonra bir sosyal medya kullancısı Instagram’da ‘Tez zamanda kaza geçirip ölmeniz dileğiyle’ diye yazdı. Abazi, “Kötülük düşünen kötülük bulsun” diye cevap verdi.

Oyuncu Tolgahan Sayışman'ın eşi Almeda Abazi'ye hediye ettiği araba olay oldu. Tolgahan Sayışman 1 milyon 700 bin TL’ye son model bir cip aldı.

Eşine de aynı markanın 1 milyon 300 bin TL’lik modelini hediye etti. Plakayı ise ailesinin baş harflerinden oluşan ‘ETA’ (Efehan-Tolgahan- Almeda) diye yazdırdı.

Çıkan haberlerden sonra Sayışman'a sosyal medyadan çirkin yorumlar geldi. Almeda, bir takipçisinin yaptığı "Tez zamanda kaza geçirip ölmeniz dileğiyle" yorumuna sert cevap verdi:

"İşte böyle ruh hastaları var. Kötülük düşünen kötülük bulsun."

Oyuncu Pınar Altuğ sosyal medya hesabı üzerinden kendisine yapılan yorumlara verdiği cevaplarla gündem oldu!

Pınar Altuğ, karantina sürecinde kızıyla birlikte yaptığı yemek videolarını ve tariflerini sosyal medya hesabından paylaşıyor. Altuğ'un paylaştığı videonun altına gelen yorumlara verdiği cevaplar ise sosyal medyada kullanıcılarının bazılarını ti'ye aldı.

Pınar Altuğ, bir takipçisinin “Çok gergin, kamera olmasa eşi ve çocuğuna ses yapıyorlar diye kızacak” şeklindeki yorumuna “kameralar olmadığında aslında dövüyorum. Sonra da odaya cezaya koyuyorum. Canlı yayın olunca yapamadım, zaten o da bundan güç aldı” cevabını verdi.

Bir başka takipçisinin “Kızınıza karşı soğuk davranıyorsunuz Pınar hanım ben öyle hissediyorum her ikinizi izlerken böyle hissediyorum” yorumunda “Sevmiyorum hiç ondandır” mesajıyla takipçilerinin ti’ye aldı.

Aleyna Tilki, paylaştığı fotoğrafa photoshop yaptığını iddia eden kişilere ilginç bir tepki verdi. Karantina günlerini evinde geçiren Aleyna Tilki n her gün yeni paylaşımlar yapıyor.

​​​​​​Güzel şarkıcı ince belli bir fotoğrafını paylaştı, takipçileri arasında ‘photoshop mu yaptı?’ tartışması başladı.“Belini incelteceğim diye yatağı bile yamultmuşsun” yorumları yapıldı.

Aleyna Tilki gelen eleştirilere “Aynaya bakınca ben de gerçek olduğuma inanamıyorum” diye yanıt verdi.

Hadise, sahne kıyafetini eleştiren takipçilerine sosyal medya hesabından yanıt verdi.

'Edebi kıyafetle ölçene cahil denir' diyen Hadise bir de Mevlana'nın sözünü paylaştı:

"Cahil ile sohbet etmek güçtür bilene... Çünkü cahil ne gelirse söyler diline"