Çukur dizisinin müziklerinde imzası bulunan Cem Adrian bu kez konuk oyuncu olarak kamera karşısına geçti. Daha önce dizinin 20. bölümünde kullanılan Ela Gözlüm şarkısını seslendiren Cem Adrian sesiyle 'Vartolu Sadettin' karakterinin annesini kaybettiği sahnelerin canlandırıldığı sahnede yer almıştı. Dizinin o bölümünde Vartolu Sadettin'in aslında Koçovalı Salih olduğu ortaya çıkmıştı.

Cem Adrian ayrıca, dizinin 13. bölümünde Yamaç Koçovalı karakterinin düşüncelerinin anlatıldığı sahnelerde Gazapizm ile birlikte yaptığı düette, "Kalbim Çukurda" şarkısını seslendirmişti. Gazapizm, Çukur'da kullanılan bir çok şarkıya imza atan isim olmuştu. Çukur'un Pazartesi günü yayınlanacak 3. sezon 16. bölümde Cem Adrian da yer alacak. Çukur dizisi tarafından paylaşılan fotoğraflarda Salih Koçovalı ile eşi Saadet ile Cem Adrian görülüyor.

Sadettin Koçovalı, Almanya'ya gitmeden önce Saadet ile konuşmuş, eşinin birlikte gitme ya da kalma isteğini reddetmişti. Salih'in Almanya dönüşünde arasını düzeltmek için Saadet'e özel bir organizasyon yaptığı düşünülüyor.