Cem Yılmaz, yeni aldığı 6 milyon değerindeki yeni Porsche marka spor aracıyla direksiyonda görüntülendi. Mecidiyeköy'de bir arkadaşını ziyaret eden komedyen, "Spora mı başladınız?" sorusuna, "Yok bir arkadaşımı ziyarete geldim" yanıtını verdi.

Cem Yılmaz 6 milyon TL'lik yeni oyuncağı

Haziran ayında başlayacak yeni dizisi için gün sayan Yılmaz, "Sinemayla alakalı bir şey yapmayacağız" dedi. Film yazdığını söyleyen komedyene, hayranlarının 'A.R.O.G.' ve 'G.O.R.A.' tarzı bir sinema filmi bekledikleri sorulunca, "Sinemalar kapalı" diye cevap verdi. Normalleşmeye geçildiği hatırlatılan komedyen, "Sanmıyorum" diye konuşup tebessüm etti.

9 MİLYON TL'LİK ARAÇLAR!

Cem Yılmaz 6 milyon TL'lik yeni oyuncağı

Garajında milyonluk araçları bulunan komedyen Cem Yılmaz, koleksiyonuna iki son model spor otomobil daha kattı. Lüks araçlara olan düşkünlüğüyle bilinen 47 yaşındaki komedyen, 3 milyon TL değerindeki Porsche Taycan Turbo S marka elektrikli araç aldı.

Cem Yılmaz 6 milyon TL'lik yeni oyuncağı

Yeni aracını garajına çeken Cem Yılmaz, elektrikli otomobilinin plakasını, soy adının baş harfini simgeleyen 'YY' yapmayı tercih etti. Ayrıca yaklaşık değeri 6 milyon TL olan Porsche 911 model bir araç daha aldığı öğrenilen ünlü oyuncu, iki lüks otomobile yaklaşık 9 milyon TL ödedi.

EVİNDE YANGIN ÇIKTI

Cem Yılmaz 6 milyon TL'lik yeni oyuncağı

Geçtiğimiz hafta ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın Beşiktaş Levent'teki evinin bodrum katında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıkmıştı. Olay yerine itfaiye ekipleri sevk edilmiş, yangın kısa sürede kontrol altına alınmıştı.

Cem Yılmaz basın mensuplarına, "Ben evdeydim zaten. Jeneratörde yangın çıkmış. İtfaiyeyi aradık. itfaiye geldi. Söndürdü. Sağ olsunlar. Evde şu anda kimse yok" demişti.

CEM YILMAZ'A EMEL SAYIN VİLLASI

Cem Yılmaz 6 milyon TL'lik yeni oyuncağı

Cem Yılmaz'ın, İstanbul'un Çatalca ilçesinde yer alan Yalıköy'deki Emel Sayın'a ait villayı satın aldığı iddia edilmiş; uzun süredir bu bölgede ev arayışında olduğu öğrenilen usta komedyenin, iki hafta önce Emel Sayın'la anlaşma sağladığı ortaya çıkmıştı.

Usta komedyenin, evin mimarisi tamamlandıktan sonra senenin belli bölümlerinde yeni villasında kalacağı öğrenildi.