Seda Sayan ve Safiye Soyman soluğu Amerika'da aldı. Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını sonrası normalleşme sürecinde ikili tatil için Miami'yi tercih etti.

BİR TARAFI OKYANUS BİR TARAFI NEHİR...

İşte Seda Sayan'ın Miami'deki evi

Safiye Soyman'ı Miami'deki evine davet eden Sayan, arkadaşına okyanus turu yaptırdı. Tatilden eğlenceli anları sosyal medya hesaplarından paylaşan Soyman, ' Bir yıllık deşarj oluyorum. İnşallah döndüğümüzde sahnelerimiz açılır.

İşte Seda Sayan'ın Miami'deki evi

Burası sevgili Seda'cığımın 10 yıldır gelemediğim evi... 32. kat rezidans, bir tarafı okyanusa bir tarafı da göle bakıyor' ifadelerini kullandı. Amerika’yı yeniden keşfeden ikili bir süre daha orada kalacak.

EMLAK ZENGİNİ

İşte Seda Sayan'ın Miami'deki evi

Türkiye’nin emlak zenginlerinden olan Seda Sayan geçtiğimiz günlerde 4 milyon dolara Büyükdere’den Boğaz’a nazır bir villa almıştı. İddialara göre ünlü sanatçının İstanbul’da 30 dairesi, Bodrum’da 3 villası Miami’de ve Londra’da bir evi var.

Okyanusla sınavım

İşte Seda Sayan'ın Miami'deki evi

Miami’ye tatile giden Seda Sayan, tatilden fotoğraf ve videolarını sık sık Instagram’da takipçileriyle paylaşıyor. En son okyanusa girerken çektiği videoyu paylaşan Sayan o anları, “Okyanusla sınavım. Biraz yemek yemeliyim. Dalgalar fırlattı beni” notuyla yayınladı.