Bir kızının annesi olan Şeyma Subaşı'ndan boşanan ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı aşk hayatında yeni bir gelişmeye imza attı. Bir süredir birlikte oldukları konuşulan Acun Ilıcalı ve Çağla Altunkaya aşkı belgelendi. Geçtiğimiz yaz aylarında kendisinden 30 yaş küçük Çağla Altunkaya ile yakınlaşan Acun Ilıcalı yeni bir aşka yelken açtı. Ilıcalı'nın yüzünü güldüren yeni aşkının ilk karesi de ortaya çıktı. İlişkileri hakkında sessiz kalan ikilinin geçtiğimiz haziran ayında çekilen bir karesi basına sızdı ve aşk belgelenmiş oldu.

Geçtiğimiz yaz aylarında birkaç kez birlikte görüntülenen Acun Ilıcalı ve çağla Altunkaya aşkının ilk hamlesi geçtiğimiz günlerde geldi. Acun Ilıcalı,O Ses Türkiye yılbaşı çekimlerine sevgilisi Çağla Altunkaya'yı da çağırdı. 

Altunkaya'nın çekimlerde olduğu ise bir ara sahne kenarında oynarken görüntüsünün ekrana verilmesiyle ortaya çıktı. Bu olayın ardından yeni bir hamle yapan Ilıcalı, Çağla Altunkaya'yı Instagram'dan takip etmeye başladı.

AŞKIN İLK KARESİ ORTAYA ÇIKTI
Şeyma Subaşı ile boşandıktan sonra adı birçok kişiyle anılan 50 yaşındaki Acun Ilıcalı, geçtiğimiz yaz aylarında yakınlaştığı 20 yaşındaki Çağla Altunkaya ile aşk yaşamaya başladı. Ilıcalı'nın yüzünü güldüren yeni aşkının ilk karesi de ortaya çıktı.

İlişkileri hakkında sessiz kalan ikilinin geçtiğimiz haziran ayında çekilen bir karesi basına sızdı ve aşk belgelenmiş oldu.


Instagram hesabındaki fotoğrafları didik didik edilen Altunkaya'nın estetiksiz halini görenler genç kadının değişimine şaşırdı.