GÜNDEME BAKIŞ - Karşıyaka Belediyesi Kasım ayı meclis toplantısında çöp toplama hizmetlerinde yaşanan aksaklıklar üzerinden başlayan tartışma, meclis üyelerinin WhatsApp grubuna taşındı. Yeni Partili Meclis Üyesi Sedredil Coşkuner’in ilçede yaşanan çöp sorununu gündeme getirmesi ve Belediye Başkanı Yıldız Ünsal’ın eleştirilere yanıt vermesiyle mecliste tansiyon yükselmişti.


TARTIŞMA WHATSAPP GRUBUNA TAŞINDI


Mecliste yaşanan tartışmanın ardından yeni bir gelişme yaşandı. Yeni Partili meclis üyeleri, Belediye Başkanı Yıldız Ünsal’ın kendilerini yalancılıkla suçladığını savunarak meclis üyelerinin yer aldığı WhatsApp grubundan ayrılma kararı aldı. Öte yandan Belediye Başkanı Yıldız Ünsal’ın söz konusu WhatsApp grubunda zaten yer almadığı öğrenildi.

Gruba atılan mesaj şu şekilde:

Kentimizin ortak sorunlarının paylaşılması, eksikliklerin hızlıca giderilmesi ve çözüm üretilmesi amacıyla kurulmuş olan bu grup, ne yazık ki bugün iyi niyetle paylaştığımız fotoğrafların dahi sahtekârlık olarak değerlendirildiği, sanki basına ya da sosyal medyaya servis edilmiş gibi Belediye Başkanı tarafından itham edildiğimiz bir yer haline gelmiştir.

Belediye dedikoduyla, söylentiyle, algıyla yönetilmez!

Hele ki insanların haysiyetini, şerefini ve namusunu hedef alan ithamlarla hiç yönetilmez!

Bizim amacımız kimseyi yıpratmak değil, kentimizin sorunlarının çözülmesine katkı sunmaktı. Ancak iyi niyetimizin bu şekilde karşılık bulmasını kabul etmiyoruz.

Fahri müfettiş ceza yazdı, mahkeme iptal etti!
Fahri müfettiş ceza yazdı, mahkeme iptal etti!
İçeriği Görüntüle

Bundan sonra kentimizde gördüğümüz eksiklikleri, fotoğrafları ve somut kanıtlarıyla birlikte doğrudan sosyal medyada kamuoyuyla paylaşırız.

Siz de oradan takip eder, çözmek isterseniz çözersiniz.

Bizim kimseye kendimizi, niyetimizi ya da dürüstlüğümüzü ispat etmek gibi bir mecburiyetimiz yoktur