GÜNDEME BAKIŞ - İYİ Parti İzmir il kongresi 9 Kasım'da gerçekleştirilecek.
İYİ Parti İzmir İl Başkanı Ülkü Doğan, kongrede aday olduğunu duyurdu Doğan açıklamasında, “Göreve geldiğimiz günden bu yanan teşkilatımızın gücünü artırmak için durmaksızın çalıştık. Güçlü bir koordinasyon sağladık. Halkımızın güvenini sağladık. Sayın Dervişoğlu liderliğinde halkın taleplerini siyasetin önünde tutmak her zaman önceliğimizdi. Hepinizin bildiği üzere Türkiye en zor dönemini yaşıyor. Millet yorgun, umutlar kırgın. Bu düzende yakını olanı ödüllendiriyor ama biz razı değiliz. Çünkü biz Türkiye’nin susmayan sesi ve cumhuriyetin direnciyiz” dedi.

DERVİŞOĞLU 9 KASIM’DA İZMİR’DE
9 Kasım günü gerçekleşecek İl Kongresi’ne Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu’nun katılacağını duyuran Ülkü Doğan, “Biz ayağa kalkanlarız. Korkunun değil cesaretin, karanlığın değil aydınlığın tarafındayız. İYİ parti tek muhalefet partisidir. Çözüm üreten, vizyon yaratanlarız. Halkımızın güvenini kazanmak ve hak ettiğimiz iktidar hedefine ulaşmak için çalışmaya devam edeceğiz. Sayın Müsavat Dervişoğlu Türk siyasetinin yüz akıdır. Ülkenin gerçeklerini haykıran tek liderdir. Türk milletinin son kaledir. İzmirli hemşerilerimizin desteğiyle emin adımlarla ilerlemeye devam ediyoruz. Dün itibariyle 30 ilçede ilçe kongrelerimizi tamamladık. 9 Kasım Cumartesi Celal Atik Salonunda umuyoruz ki Değerli Başkanımız Müsavat Dervişoğlu’nun da katılımıyla gerçekleşecek” ifadelerini kullandı.
ADAYIM ÇÜNKÜ...
Doğan açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi;
“İl kongresinde yeniden aday olacağımı da ilan ediyorum. Bu adaylık partimizin Türkiye’de hak ettiği güçlü rolü İzmir’de göstermek için kararlı bir adımdır. İzmir, cumhuriyetin kalbidir. Bu şehir Mustafa Kemal’in izinden asla ayrılmayan, cumhuriyetin değerlerini kalbine nakşetmiştir. Ben bu şehrin bir evladıyım. Denizin rüzgarını, toprağının bereketini bilirim. Sadece gönlümle değil tüm kalbimle bağlıyım. İYİ Parti’yi İzmir’in tüm sokaklara taşıyacağız. İnanırsak kazanırız. Bu salondan yükselen ses, Türkiye’nin her köşesinde yankılanacak. Bir kez daha inançla yola çıkalım. Kadın emeğini İzmir’in ışığını birlikte gösterelim.”





