“Ekmeğimizi bölüşürüz ama vatanımızı böldürmeyiz” diyen Şahin yaptığı konuşmada “Bu mübarek Ramazan akşamında lokmalarımızı paylaşıp beraber iftar yapıyoruz. Önümüzde ülkemiz, birliğimiz ve dirliğimiz için çok önemli bir seçim var. Cumhur İttifakı adayı Sayın Recep Tayyip Erdoğan beyefendiyi Allah’ın izniyle ilk turda başarılı kılmak durumundayız. Bununla birlikte MHP’yi de mecliste daha çok milletvekiliyle temsil etmemiz zaruri hale geldi. Ben sizlerden biriyim, bir Gaziemirli olarak özellikle sizlerden bireysel olarak Cumhur İttifakını ve MHP’yi desteklemeye davet ediyorum. Buna Gaziemir’in ve İzmir’in ihtiyacı var. Gaziemir’den tek milletvekili adayıyım” dedi.

İzmir’de en büyük sorunun seçilen milletvekillerinin bir araya gelip İzmir’e hizmet etme konusunda gayretleri yetersiz kaldığına dikkat çeken Şahin, konuşmasını şöyle tamamladı: “Allah’ın izniyle Cumhur ittifakının ve MHP’nin açık ara bu seçimden galip çıkacağına inanıyorum. Seçildiğim takdirde İzmir ve Gaziemir için etkin bir şekilde çalışacağım. Aktepe ve Emrez’in kentsel dönüşüm sorunları var. Bu bir avantaj sağlayacaksa, bu Aktepe ve Emrezli için olmalı. Bunun takipçisi olacağız.

İftar vesilesiyle Aktepe Mahallesi sakinlerinin erkenden Ramazan bayramını kutlayan Şahin, Emrez Mahallesi’ne geçerek kapı kapı dolaşıp hemşerileri ile sohbet etti, çocuklara balon ve şeker dağıttı.