GÜNDEME BAKIŞ – CHP İzmir İl Başkanlığının düzenlediği yerel yönetimler buluşması sürüyor. CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, başkan yardımcıları Şener Akdemir, Sadrettin Coşkuner, Aygül Eryılmaz, Çetin Özdemir, İsfahan Naki; Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Serdar Koç ve belediye meclis üyeleriyle bir araya gelerek istişarede bulundu.

AYNEN DEVAM

Toplantıda Yücel’in partililere, “Karşıyaka bu dönem çok iyi birlik ve beraberlik örneği sergiliyor. Buradaki bu durum diğer ilçelerimize örnek olacaktır. CHP olarak iktidara çok yakınız. Daha çok alanda olacağız ve birlikte çalışacağız” dediği öğrenildi.

OYLARIMIZI ARTIRIYORUZ

Başkan Tugay’ın ise, “Biz sürekli sahadayız, daha fazla sahada olacağız. Örgütümüzle, belediye emclis üyelerimizle müthiş bir uyum yakaladık. Bu şekilde devam edeceğiz. Partimizin iktidar olması için elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz, payacağız” dediği belirtildi.

İlçe Başkanı Koç ise, örgütün uyumunun memnuniyet verici düzeyde olduğunu, eski tartışmaların geride kaldığını ifade ettiği belirtildi.