Halime ERDOĞAN / GÜNDEME BAKIŞ - Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Ankara’ya giderek İzmir’deki saha çalışmasına katılan 30 milletvekiliyle birlikte Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu makamında ziyaret etti. Yaklaşık 1 saat süren görüşmede, İl Başkanı Deniz Yücel’in, Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na Bakırçay ve Menderes havzası ziyaretleri kapsamında oluşturulan raporları teslim ettiği öğrenildi. 30 milletvekilinin katılımıyla 2 gün süren 8 ilçe ve 195 köyde eş zamanlı yapılan çalışmalarda, her köy için ayrı bir rapor hazırlandığı, raporlarda üreticiler, köylüler, odalar, esnaf ve vatandaşlarla yapılan görüşmelerdeki verilerin yer aldığı ifade edildi. Verilerin; talepler, şikayetler, beklentiler ve yerel yöneticilerin çalışmalarının yanı sıra genel siyasetten beklentileri de kapsadığı öğrenildi. 

“ÇAPRAZ RAPORLAR MASADA”
CHP İzmir İl Başkanlığı tarafından ilk kez bu kadar büyük bir çalışmaya imza atılması nedeniyle Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun memnun olduğu belirtilirken, çalışmaya katılan milletvekillerinin raporlarını Genel Sekreter Selin Sayek Böke’ye, il başkan yardımcılarının ise Başkan Deniz Yücel’e teslim ettiği, böylelikle çalışmaya ilişkin 2 ayrı rapor dosyası oluşturulduğu aktarıldı. 

“İL BİNASININ AÇILIŞ TARİHİ NETLEŞİYOR”
İl Başkanı Deniz Yücel’in Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptığı görüşmede, il binasının açılış için hazır olduğunu söylediği öğrenildi. Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun programı doğrultusunda önümüzdeki hafta il binası açılış tarihinin netleşeceği, büyük ihtimalle de 29 Ekim’den önce olabileceği ifade edildi.